Til indgangssiden for OF95 (33 kb)
 

Alles palletti jungs...

Det var ufatteligt men ikke desto mindre den skindbarlige sandhed. Bestyrelsen havde i foråret 1995 besluttet at tage til oktoberfest i München.
Ikke mere pis, ikke mere tom snak, nu var de handling istedet for tomme floskler og smukke ord.
Musene var skildt fra mændende. Kursen var sat  sydpå. Til et eventyr som man kun havde studeret på tv, men længe havde drømt om. Dette er vel det første officielle Die Tollen Dummen Dänen foto der er
taget. Fra Venstre, Eisbein, Nudelknabe Ohne Nahme og Schnottenheimer. Som man kan se på billedet har bestyrelsen netop opfundet konceptet med at drikke øl i et tog. Konceptet har vist sig senere hen at være yderst populært. Det har vist sig at mange af de menige medlemmer af bestyrelsen til tider prakticere denne øvelse, også når de ikke tager til München.

Grüß gott und guten tag...

Så man tydeligt kan se på billedet var stemningnen høj. Schnottenheimer løfter her et meget kendt relikvie fra sit hoved som hilsen. Det er Nudelknabes tyrolerhat som har fulgt bestyrelsen siden turen i 95. Når du læser dette er det måske på sin plads at holde et minuts stilhed. Hatten forsvandt under tragiske omstændigheder under OF99. Eisbein må have fået øje på en lækker togstewardesse, hvilket i sig selv er ret mærkeligt i betragtning af at billedet er taget ombord på færgen til Tyskland, så det var nok mere en seefreulein han havde set, men på den anden siden, hvornår har man sidst set en havfrue ombord på Rødby-Puttgarden.

   

Die katastrophe... 

Bestyrelsen løb under turen ned igennem Danmark tør for pils (sådan cirka i Høje Tåstrup). Denne tragiske hændelse kunne måske være undgået hvis ikke man havde uddelegeret opgaverne på den måde, så Nudelknabe stod for ølindkøbet til togturen. Billldet her er taget umiddelbart efter toget har forladt
færgen i Puttgarten. Bestyrelsen har nu fået nye forsyninger og stemningen er høj igen. Nudelknabe har dog aldrig som sådan beklaget hændelsen og når man kommer ind på emnet responderer han bare med et skuldertræk.

Jetzt wird gespeist

Selvom foregående billede er taget efter ombordstigningen på toget med de nyeste forsyninger, nød bestyrelsen et fortræffeligt måltid på færgen fra Rødby til Puttgarden. Menuen bestod af diverse sandwiches med altmuligt. Hvem der havde frembragt dette Babettes Gæstebud, kan skribenten i skrivende stund ikke huske, men han mener det var Ohne Nahme eller Nudelknabe. Til den overdådige middag blev der nydt Tuborg dåsepils årgang 95 samt Gammel Dansk til desserten som sikkert var en smøg.

   

Russisk roulette

Under turen blev der spillet russisk roulette. Ikke det spil fra "Deer Hunter" hvor man får hjenen blæst ud, men et spil hvor man bruger en masse dåsepils.
Man ryster blot en af dem. Delekventen vender ryggen til og man blander dem. Delekventen tager nu en af øllene og holder den op til sin mund og åbner  den. Er han heldig så åbner den blot på normal vis, er han uheldig, eksploderer den i hovedet på ham. Her ses Eisbein i et intenst-lige-før-det-sker-billede, både ruder og øvrigt kupémateriel var noget udsat i de timer legen var god (og pilsene holdt).

So lustig...

Schnottenheimer var uheldig. Han fik fat i den rystede pils og den eksploderede i hovedet på ham. Som man kan se på billedet er han hårdt medtaget. Det der måske ligner et grin, er et rædselskrig. Han har aldrig rigtig været den samme siden den episode. Det kan måske skyldes, at dette lå op til episoden hvor Ohne Name bevidst åbnede sin pils i hovedet på Schnottenheimer, idet den snedige sjællænder havde regnet ud han stod for tur, Schnottenheimer har aldrig gjort gengæld for den svinestreg (men det kommer nok en dag).

   

Guten morgen

Efter en hård fredag aften i byen (ingen i bestyrelsen har nogen erindring om hvad der skete den nat) Vågnede bestyrelsen op til en ny dags dyst. Man havde valgt et ungdomsherberg i udkanten af München som residens. Udsigten er fra værelsen hvor bestyrelsen boede. Læg mærke til den smukke solopgang i baggrunden. Ja, man var tideligt oppe, der var meget der skulle nåes, et helt og gennemtænkt kulturprogram og gennemført på OF95 som det eneste år indtil videre. Hvad bestyrelsen lavede fredag formiddag og eftermiddag, kan ses i de følgende billeder.

 

 

Kolpinghaus am Hanebergstrasse

Menige medlemmer der var med på Oktoberfestture i de tidlige år, vil nok nikke gendkendende til ungdomshotellet. Der er sgu egetlig ikke så meget at
sige til det sted. Hvis man bliver på hotellet for at drikke hjernen ud er man får bøssenarrøvsagtig, men det er et udmærket sted at sove tømmermændende væk. Hotelværten hedder Alfons Engkofer. Selvom man har brugt hotellet flere gange, er det ikke lykkedes for bestyrelsen at opnå fordele frem for andre oktoberfestdeltagere og Alfons Engkofer er derfor nu lagt på is.

  Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...