Andere links (27 kb)Biergärtens i München 

Via et nyhedsbrev fra Goethe-Instituttets bibliotek i København har kilder ganske tæt på bestyrelsen modtaget et link til over 80 gode biergärtens i og omkring München. Det er ganske åbenlyst den allestedsnærværende ølfest- og sangforening har været på en række af disse nærmest paradisiske ølhaver, men derfor kan det jo være en gensyn værd eller tjene som inspiration for andre på http://www.biergarten.com/
 
 

Rammstein

Et kendetegn fra de efterhånden mange ture til OF har været det rimeligt hårdtslående tyske heavy-techo-metal-band Rammstein. Til glæde for de fleste. Der er p.t. forlydende om udvalgte deltagere og fanatikere fra OF agter at vise flaget når Rammstein træder op med bål og brand i april 2001. Det er nødvendigt for tidligere som kommende deltagere i OF at kende til dette fænomen der er en smule mere grænseoverskridende end Nena og Herbert Grönemeyer. Klik ind på http://www.oktoberfest.dk/rammstein/.
 
 

Link til Stodder

En p.t. unavngiven tidligere (og fortsat) deltager (nemlig Froschschwanz) har høfligt anmodet indehaverne af http://www.stodder.dk om Die Tollen Dummen Dänen ikke også burde findes på deres site, et sted for forsumpede sjæle med hang til bl.a. øl og plat snak, naturligvis kan vi jo kun sige og opfordrer hermed til et genbesøg på deres sider, hvor der findes rigtig mange gode links.
 
 

Link til Echelon

Det er kommet bestyrelsen til kendskab, at der er nu også link til os fra andre steder, bl.a. har Karottenquatscherknödel på deres musikhjemmeside m.m. lavet et link til siderne, så hermed kvitteres med et link til deres http://www.echelon.as, hvor man vil kunne findes selvkomponeret musik og andre selvbestaltede morsomheder med gode muligheder for downloads.
 
 

Hjemmesiden tilmeldt søgemaskiner

Vores hjemmeside er blevet tilmeldt robotsøgemaskinen http://www.altavista.com, emneindekset http://www.yahoo.com og metaindekset http://www.google.com i juli måned 2000, så det være vi modtager henvendelser på vores genneførte platheder på hjemmesiden. Sammen med tilmeldingen er der en kort beskrivende engelsk tekst, og da alle teksterne på siderne jo primært er på dansk, er det måske nok begrænset hvad udenlandske besøgende vil få ud af at kigge på siderne, det skulle da lige være et billigt grin.
 
 

Den offizielle Oktoberfest hjemmeside

Det tyske turistbureau i München har tidligere stået for den officielle oktoberfest hjemmeside, men profitten har taget over og nu er den tyske pladder tv-kanal ProSieben kommet ind over og lavet et kanonsite med oplysninger om oktoberfest med glimt og highlights fra den årlige folkefest. Der er gode lydfiler og billedsekvenser m.m. på siderne.  Besøg siderne http://www.munich-tourist.de/ som er henholdsvis turistbureauets hjemmeside og http://www.oktoberfest.de/ som er den kendte tyske fjernsynsstations hjemmeside om ølfestivallen. Læg i øvrigt mærke til slægtskabet med Die Tollen Dummen Dänen's registrerede domænenavn.
 
 

Find vej i München

Nu er der måske ikke brug for den store kortbog ved besøg i München ved denne gode og årligt tilbagevendende begivenhed, kan man ruten Hauptbahnhof til Thesienwiese via Polizeibar i Schwanthalerstrasse, så er man godt hjulpet. Hvis der nu alligevel skulle være en enkelt lokalitet el. måske endda en kulturel aktivitet der skulle peges ud på kortet er http://www.stadtplan.net/brd/bayern/muenchen/home.html et godt sted til at søge og fionde vej i det sydtyske.
 
 

Vejret i München

Turene har ofte budt på voldsomme diskussioner om vejret i München, hvorfor vides ikke helt, hvad ved sømænd i øvrigt om vejr, men hos Danmarks Meteologisk Institut kan man klikke sig frem til det aktuelle vejr i München og bl.a. få en en aktuel femdøgnsprognose i.f.b.m. turen derned. Besøg http://www.dmi.dk/ og klik dig frem til vejret.
 
 

Forslag til andre websites om Oktoberfest og relaterede emner modtages gerne og sendes til bestyrelsen

 


 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangssiden