Vorstandsausflug (33 kb)
 

Wir sind touristen 

På billedet se bestyrelsesmedlemmerne Schnottenheimer og Nudelknabe. I baggrunden skimtes Brandenburger Tor. Dette har intet med fodbold at gøre, men er derimod en gammel bygning som tyskerne havde det med at ride igennem når de havde smadret nogen i en krig. Af en eller anden grund kunne de allierede ikke finde ud af at ramme værket med en bombe under 2. verdenskrig, men det var vel også fedt nok, for så var bygningen jo gået i stykker og det ville da bestemt have været brandærgeligt om man så må sige.

Mmmmm...på tysk

Bestyrelsen kastede sig grådigt over de eksotiske lokale retter. En absolut nødvendighed er det at spise currywurst...helst op til flere gange om dagen. På billedet ses Eisbein foran en currywurstbod. Eisbein er, som man kan se på billedet, tydeligt i harmoni med sig selv. Det er der vel ikke noget at sige til i betragtning af hvor han befinder sig. Billedet er taget lige udenfor Tiergarten hvor bestyrelsen havde slænget sig i flere timer uden at lave noget som helst, andet end slikke solskin, drikke bajere og ryge smøger, men det er jo også godt nok.. 

   

Noch ein curry bitte...

Bestyrelsen i det man nærmest må kalde et currywurstorgie. Læg mærke til hvordan de enkelte medlemmer er fuldstændigt optagede af deres forhavende. Under sådanne omstændigheder kan man helt ubemærket fotografere disse mennesker og se hvordan urinstinkterne, om men dybt begravet, stadig kan komme op i moderne bevidste mennesker. Se Ohne Names pandebånd, hvorfor han havde det på vides ikke, det var ellers fint vejr.

Im Stadtmitte Berlins

I forgrunden Nudeknabe Schnottenheimer og Ohne Name. I baggrunden ses et trafiklys. Helt i bagrunden ses Gedäcthniskirche. Dette er en gammel kirke
som berlinerne har glemt at rive ned efter den var blevet bombet under krigen. Berlin kom jo, som vi alle ved, til at lide hårdt under at en østrigsk type der besluttede at flytte til Tyskland. Bestyrelsen har ham på sin sorte liste, så hvis der er nogen der ser ham må de gerne sparke ham rigtig hårdt mellem benene.

   

Erotikmuseum

Under krigen havde tyskerne en masse flyvere. I en af dem sad en kvindelig pilot der hed Beate Uhse. Efter at være færdig krigen og med flyveriet besluttede Beate, at hun måtte prøve noget med porno og den slags. Hun begyndte da at sælge sexartikler og det tjente hun rigtig mange penge på og blev ret berømt, i hvert fald i Tyskland. Hun blev faktisk så berømt at hun blev nød til at starte et erotikmuseum i Berlin.
Bestyrelsens arbejde er det jo også  at undersøge for de menige medlemmer om de forskellige musseer har interesse for de menige medlemmer. Derfor var det naturligvis nødvendigt med et besøg på Beate Uhse museet. Nudelknabe ses her på vej ud af museet

Ohne Nahme flipper ud

Under ekskursionen til Berlin havde vi et tilfælde hvor Ohne Nahme flippede helt ud af begejstring. Ikke fordi det er så voldsomt overraskende, han er jo lidt af en kjøvenhavner, men Ohne Nahme som også er kendt som "Den Flyvende Hollænder" i forbindelse med tidligere ture til oktoberfest.

I denne situation var han dog (øjensynligt) ædru og åbentlyst begejstret da han opdagede reklamer for hans efternavn nærmest overalt i Berlin, idet en række drukstuer (og som vist faktisk var reklamer for et ølmærke) havde taget navn efter ham. Det var da også ret sjovt, men det er der jo så meget der er.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...