Vorstandsausflug (33 kb)
 

Auf der Spree

Bestyrelsen tog den beslutning at man tage ud og sejle lidt. Man tog derfor en tur på Der Spree med en rigtig Touristendampfer. Det man gør er at sætte sig tilbagelænet i en stol bagerst i skibet, så lytter man til en der fortæller om hvad man sejler forbi og så kommer der en mand og sælger store iskolde
Berliner Kindl øl til dig. Bestyrelsen fandt hele situationen meget rigtig og kan stærkt anbefale en sådan tur. 

Reichstag

Bystyret i Berlin havde gjort sig meget umage før besøget af de fire bestyrrelsesmedlemmer. Man var dog ikke blevet helt færdige. Resultatet var at der stod en fandens masse kraner rundt omkring. Men okay, det er jo tanken der tæller. I baggrunden kan Der Reichstag skimtes. Man mener det var Hitler eller nogle af hans venner der satte ild på denne bygning for derefter at giver kommunisterne skylden. Der Reichstag var også under gennopbygning.

   

Die Mauer...

Bestyrelsen gør sig kraftigt umage for at have det fedt. Missionen synes tilsyneladende at lykkedes. I baggrunden kan man skimte resterne af Der Anti Fasistische Schutzwall også kendt som Die Mauer (se også billedet ovenfor). 

Bestyrelsen nåede ikke at reseache så meget på dette bygningsværk, men havde en teori om at DDR styret byggede denne mur så alle østtyskerne ikke skulle tage til oktoberfest, men vi har ikke fået det bekræftet. Læg iøvrigt mærke til fugleklatten på Nudelknabes næse.

Proßt...

Under flodturen passerede man Das Fernsehturm. Tårnet blev bygget af østberlinerne fordi de skulle vise vestberlinerne at de var mindst ligeså dygtige, så skål på det da og vi lader billedet stå et øjeblik.

   

Sommer og sol

Det er ikke fordi Ohne Name er blevet ramt af en pil fra en armbrøst i panden. Flodturen var meget fredelig og der var ingen indianere nogen steder. Ohne Name var så men bare bange for at hans næse skulle blive så rød, at resten af bestyrelsen ville begynde at moppe ham, noget der naturligvis aldrig ville finde sted.

Noch ein proßt

Lad os lade dette billede tale for sig selv. Men hvem gider at tage på cruise til Caribien, når man kan fyre den af på Der Spree.

Der var vist ingen tvivl om både den kuppede og kuppende del af bestyrelsen følte kuppet som en positiv og inspirerende oplevelse i det tyske.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden