Til indgangssiden for OFY2K+2

Jetzt går det løs...

Turen derned bød på den sædvanlige opvarmning med tunneldruk. T-shirtuddeling. Det er præ-fissefisk-stadiet. Et nyt kortspil blev præsenteret at Eisbein og blev ret populært på turen. Folk er endnu ikke fulde og i en ædruelige tilstand der kunne svare til et stråtækt hus.

ofy2k02.jpg

Karottenquätscher und Ohne Name avec tout Le Monde

En torturscene som taget ud af Midnight Express. Ohne Name bed efter dette billede tungen af Karottenikkelængerequätscher.  En fransksvensk joarnalist fra det afsindigt kendte blad Tote Le Monde ser chokeret til og er ved at besvime af væmmelse over dette skrækscenarie.

ofy2k02.jpg

Arsenik og...

Tele Von Hinten tvinges af bestyrelsen til at drikke arsenik men en fransk-svensk journalist vender det hvide ud af øjnene. Han er kort før besvimmelsen. Bemærk Ohne Nahmes glæde og onde fryd.

ofy2k05.jpg

Sidste kendte skud...

Et Nikon FM 2/N 50 mm Nikkorlinse. Blev kort efter groft bortrøvet  fra Karottenquätscher da han var på vej til Oktoberwiesen. Dette er det sidst kendte billede af dette billedeapparat. Hvis du ser dette kamara  bedes du rette henvendelse på 33 14 14 48 eller klikke ind på http://www.polizei.de
 

ofy2k06.jpg

Eksalterede Apfelstrudel

Hanuta Hauptbahnhof. Et historisk øjeblik. Apfelstrudel kaster sig i front uden hensyntagen til den øvrige togtrafik i dette sagnomspundne trafikknudepunkt på vej til det bajerske. Utroligt eftersom han i 1992 blev ramt af et TGV-tog. 

ofy2k02.jpg

Eisbein henligger på Hanuta

Historiens vingesus fyger over Hanuta Hauptbahnhof. Eisbein lagde sig til at sove på banegården og ikke 10 vilde heste kunne få ham derfra igen…men det gjorde de aligevel…altså hestene…de sagde han havde en Oktoberfest at nå…og det havde de ret i.
 

ofy2k02.jpg

Bestyrelsesmedlem i forhør…måske…

Apfelstrudel var på grund af sit ungdommelige sløvsind selv skyld i at han aligevel blev ramt af et TGV-tog. Men trotzs dette blodige inferno, er det jo alligevel et smukt billede.

 
  Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...