Til indgangssiden for OFY2K (33 kb)
ofy2k02.jpg

Besteuerungs grüss...

Årtusindets-første-oktoberfest-kaos-tour ist begyndt. Bestyrelsen ses her igang med de første par pils og i bagrunden skimtes en totempælsagtig afbildning af Semmelknödel. Humøret er tilbage og alt er glemt efter en mindre konfrontation med ordensmagten på Hovedbanegården. Traditionen tro blev flere medlemmer smidt væk fra “under uret” p.g.a. en latterlig batalje om intagelse af væske. Bestyrelsen har nu anlagt retsag mod den danske stat for at forhindre almindelige mennesker i at indtage livsvigtig medicin.

ofy2k02.jpg

Et erotisk optrin

De to nye Meusedeltagere, Griebensmalz og Pferdekuchen i et scene der oser af erotik. Pferdekuchen med vrikkende hofter i tankt med togets slingren nedad skinnerne og han er her i færd med at trække bukserne ned, så Griebensmalz bagefter måtte i behandling for chok. Han overvejede bagefter at anklage Pferdekuchen for blufærdighedskrænkelse og ser da bestemt også en kende både overrasket og på samme tid fyldt med væmmelse over udviklingen i dette erotiske optrin.

ofy2k02.jpg

Katzenschwanz hat angst

Endnu engang var Katzenschwanz under det traditionelle forhør på nedturen stærkt chokeret over bestyrelsens nye, barske og særdelses fysiske forhørsmetoder. Han ses her med rystende hånd intage en mundfuld beroligende væske i form af en plåkøl fra et ukendt mere hjemligt baseret bryggeri.

ofy2k05.jpg

Party in der kupe

Der Maus Kleinbeinspritzer, Höllenritterschwanz og Karl Heinz Kaugummi er rimeligt opstemte på dette situationsbillede. Måske de fejre den omstændighed at ingen af  dem blev fundet skyldige i underminere bestyrelsens arbejde. Måske de bare er generelt godt tildængede. Måske de fejre absolut ikke en skid.

ofy2k06.jpg

Et abstrakt optrin

Nudelknabe, Kleinbeinspritzer og Höllenritterschwanz er ikke sene til at lave sjove kunster når man kommer forbi dem. Se blot dette finurlige, ja, nærmest abstrakte optrin, hvor de to af dem kunstnerisk forsøger at lave en figur ud af 2 øldåster og de 2 totemafbildninger af Semmelknödel og Froschschwanz som deltog i turen.

ofy2k02.jpg

Zum verhör...teil 1

Under de  særdeles brutale men desværre nødvendige afhøringer af elementer mistænkt for banditvirksomhed og decideret sammensværgelse mod bestyrelsen. Dette billede viser ølgylp fra Apfelstrudel, efter at nogle af bestyrelsens bedste forhørsledere har ført korporlig dialog med ham. I bagrunden ses Apfelstrudel ømme sig.

ofy2k02.jpg

Zum verhör...teil 2

Et sjældent billede af en forhørsscene. Offeret forsøger med bedste evne via en diletantisk grimasse, at vise  sin uskyld, men en af bestyrelsen forhørsledere med en enkelt bevægelse viser hvor næste slag vil sidde.

ofy2k02.jpg

Santa Lucia

Den altid tilbagevendende tradition med Santa Lucia optog gennem toget. I forgrunden ses Eisbein, i bagrunden Apfelstrudel. Disse 2 dannede det utroligt smukke optog. Er det nødvendigt at tilføje at der ikke var et øje tørt efter denne hellige ceremoni.

ofy2k02.jpg

Klappe grapper

Katzenschwanz viser på dette billede at han er indehaver af en vis rytmisk sans. At klappe sine grapper foran en åben mund, og Katzenschwanz er jo kendt for at have en stor kæft, og derved udføre alt fra større symfonier til kendingsmelodier fra 70er agtige fjernsynsserier, hvilket iøvrigt ved en senere lejlighed førte til en større kontrovers med personalet på en ellers yderst populær beværtning i Münchens indre by.

Billedet her er taget umiddelbart efter ankomsten til München Hbf, hvor det friske og kække selskab var klar til at drikke øl, og det gjorde vi så. Der var enkelte som svingede sig virkelig flottede sig og excellerede i en decideret menneskemorgenmad.

ofy2k02.jpg

En rytmisk symfoni

Katzenschwanz fortærer en Jägermeister. Han vender den lille flaske 180 grader hvor ved tyngdekræften hurtigt presser flaskens indhold ned i hans gab. Ved samme tid at tilstoppe ørene, i dette tilfælde med de ved hånden påførte pegefingre, opnår Katzenschwanz en rytmisk symfoni af klukkende lyde for sit indre øre. Det er endnu ikke set praktiseret med et ølkrus.

ofy2k02.jpg

Lynjustits

En Maus, i dette tilfælde Pferdekuchen, må ydmygt modtage sin straf for at have konverseret lige lovligt grundigt med den store telefon. Bødlen ekunne være Schnottenheimer, men billedet taget på campingpladsen og der har Schnottenheimer aldrig sat sine ben. Det er dog altid en tung pligt at skulle ekskvere en dom, men alle bestyrelsesmedlemmer er dog altid parat til at træde i hans sted, skulle han være forhindret.

ofy2k02.jpg

Det vilde dyr

På campingpladsen Teilkirchen lykkedes det 3 udsendte safarirepræsentanter at indfange et vildt australiansk dyr. Efter at have studeret dette dyr nøje blev det sluppet fri igen. Det bør understreges at dyret ikke led nogen form for overlast. Også selvom man eksperimenterede med at tilføre dyret forskellige former for flydende supstanser. Dyret er tidligere set nær Polizeibar under OF98.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden
Til næste side...