Til indgangssiden for OFY2K (33 kb)

Gøjlerbøsser

På gågaden i München kunne man møde mange sjove optrædende kunstnere. Der var endda en der hyldede oktoberfestforeningen ved at have et OFY2K kostume på. Han modtog da også adskellige pengegaver fra tilskuerne. Det eneste ødlæggende for forestillingen, var en eller anden hvidsminket klovn i et Cæsaragtigt pyjamas kostume der skulle stille sig ind og gøre sig bemærket.

Aliens...teil 1

I science fictionfilmen Aliens kunne man se hvordan et rummonster angriber og snylter sig ind på et menneskelegme. Dette er dog fantasi. Noget andet er virkelighedens verden i Münchens gustne ølkældre. På dette billede ser man hvordan en ølalien har snyltet sig fast på en uvidende Maus. Det lykkedes de tilstedeværende at befri Pferdekuchen fra snylteren, før den lagde æg i ham.

Schinken terminator

Kleinbeinspritzer sammenligner sin tunge med et stort stykke tysk et eller andet schinken. Dette billede er taget blot få minutter før dette voldsomme stykke schrinken blev kørt i kælderen på Kleinbeinspritzer med særdeles stort velbehag.

Aliens...teil 2

Katzenschwanz bliver angrebet af en ølalien. Læg mærke til hvordan Totengräberfiggerfitz i ved siden af er ved at gå i panik over denne forfærdende situation. Det lykkedes dog også at få Katzenschwanz befriet fra snylteren.

Aliens...teil 3

På et tidspunkt blev det helt grotesk med aliens, folk blev ikke kun angrebet af ølglas, men selv sovseskålene udviklede sig til hensynsløse monsters. Selv hærdedebestyrelsesmedlemmer gik ikke fri. På dette yderst chokerende foto ser man Schnottenheimer desperat kæmpe med en sovseskål, som er sprunget op på hans ansigt og forsøger at forplante sit afkom i hans mave. Det lykkedes Schnottenheimer ved egen hånd at fjerne dyret fra sit ansigt. Billedet er taget i Augustiner Biergarten, et sted vi også besøgte under OF97, og vi sad til bords med nogle indfødte der hvert år i 25 år havde startet i Hofbräu Festzelt, hvilket fik Schnottenheimer til at deklarere 1 minuts stilhed for hele balsalen i respekt overfor disse forbilleder.

Kotzabschnitt...

Griebenschmaltz var ikke sen til at ørle. Som Maus og nybegynder tænkte han måske at han ville blive trøstet og rygklappet og nusset om og det kunne du jo ikke vide og nu det er første gang lader vi dig slippe, men nej, bestyrelsen har altid gået ind for ren røv og trutte i, så der blev der ikke engang gennemført en standret. Kotzabsnittet blev simpelthen ekskveret på stedet uden en besværlig og tidskrævende proces. Det lader til Griebenschmaltz tror det er en ren morskabsseancen, men på det tidspunkt vidste han jo heller ikke hvor mange klip det egentlig ville blive tildelt ham på grund af hans hektiske og rekordagtige opførsel på en del forskellige områder.

Klugshcheizer Höllenritterschwanz

Som man tydeligt ser på dette billede, fandt Höllenritterschwanz, at han måtte filosofere over denne gudedrik som tysk øl jo unbedingt er. Dette brilliante billede er taget i selvsamme øjeblik hvor han konkluderer at det er en gudedrik. I bagrunden ses Pferdekuchen der i begejstring er ved at forvandle sig selv om til en halvnøgen medusa. Det er en smule uvist hvor billedet er taget og om det overhovedet er øl der er i glasset, og selvom det egentlig er blasfemi, så kunne det umiddelbartligne en gul væske tappet et andet sted fra, men det bliver aldrig opklaret.

ofy2k02.jpg

Dø for alt hvad du har kjært...

Tele von Hinten havde nær måttet stille træskoende da et ølgla eksploderede i hans umiddelbare nærhed. Skribenten af denne klumme, var på dette tidspunkt selv ret bedugget, så de nærmere omstændigheder kendes ikke og op i ø hunds røv med det. I hvert tilfælde måtte Tele von Hinden have førstehjælp da et par almindelige plastre ikke helt slog til, og bestyrelsen måtte eskortere ham til et nærliggende felthospital, hvor han blev syet med et par selvbetalte sting, men så kan han også sige han er den første der har fået en decideret skåleskade. 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden
Til næste side...