Til indgangssiden for OFY2K (33 kb)

Rytme auf die Polizeibar

Som årene før mødte foreningens medlemmer også dette år talstærkt op på Polizeibar. Dette år udviklede man en sjov leg. Som før omtalt galtes det om at med klappen foran munden at frembringe symfonier af kendte tv-serier med højlydte dum i ens hule mund. Denne sjove leg, skulle senere på dagen medføre problematiske omstændigheder, kom som skribenten ikke gidder skrive om her fordi han skal skrive det senere.

One of the good guys...

Denne Polizeibar medarbejder, han er vist identificeret som Semsikil Halil, som bestyrelsen tidligere har haft korrespondance med, er for så vidt en flink fyr. Han bærer ikke det store ansvar for de krigslignende tilstande der opstod i og omkring Polizeibar senere på dagen. Hvad han så laver med sparegrisen i sin hånd, ved skribenten i nuværende stund absolut ikke en skid om, og ønsker egentlig slet heller ikke at vide det.

Alt ånder endnu fred og idyl...

Bag grillen i Polizeibar kunne man altid før i tiden mødes med personale og skåle og skwalde en dejlig sang. På billedet ses Eisbein en grillbarstype,  en grillbarstype og Nudelknabe der nyder en pils i hinandens selvskab. Dette er et af de sidste billeder der nogensinde ville og vil blive taget af inde fra Polizeibar.

Pferdekuchen og Tele von Hinten

Eller rettere, Tele von Hinten og Pferdekuchen. Billedet er taget inde fra Polizeibar, i baggrunden ses absolut ikke noget af videre interesse, men de herrer ser både trætte og ubarberede ud, så mon ikke, jo, det er helt og aldeles sikkert taget en tidlig morgenstund inden de som sædvanligt rykkede virkelig i gear ?

Froschswanz går amok

På et tidspunkt gik den totemafbillede papfigur af Froschswanz amok. Bemærk han nærmest vandaliserede næse. Han var derefter at finde i eller rettere på baren i Polizeibar. Han måtte dog senere evakueres fra flaskerne da alt på Polizeibar gik amok. Froschwanz forsvandt i øvrigt under mystiske omstændigheder på campinpladsen Teilkirchen, men er sidste blevet set omkring Mercedes fabrikkerne et helt andet sted i Tyskland. Hans figur vil givetvis senere  være genstand for en eftersøgning a la den der har fundet sted i forbindelse med Den Hellige Grals forsvinden.

Hvem har det største horn ?

Höllenritterschwanz var så heldig at støde ind i en bajer med et ordenligt horn. Det viste sig at være bedstefaren fra den tyske tegnefilm om Heidi der bor i alperne. Han havde  dog fået fjernet skægget og havde også udviklet sig fra at være tegnefilmsfigur til at blive et almindeligt menneske af kød og blod. Der kan man bare se. Der er altså mere mellem himmel og jord. Den gamle fortalte at Heidi havde udviklet sig til en smuk ung kvinde og at hun arbejdede som bierfrau i Hofbräu Festhalle, altså en af de værste (altså sjoveste) øltelte på Theressienwiese.

Sidste billede fra Polizeibar...

Dette er det sidste billede der blev taget inde fra Polizeibar. Det viser Nudelknabe igang med at spille temaet fra Schimanski ved hjælp af føromtalte klappe-foran-den-hule-mund-teknik. 

Efter dette flippede den tilsyneladende ejer ud over at Die Tollen Dummen Dänen lavede for meget larm. Ejeren, der efter al sandsynlighed holdt sig selv for at være Keyser Söze, flippede ud og sagde at vi skulle være stille. 

Dette at forlange afmedlemmer af Die Tollen Dummen Dänen skal være stille på Polizeibar, svarer til at forlange af en kænguru at den ikke må hoppe og stritte med ørene. Det kom til et højlydt skænderi mellem foreningen og Keyser Söze wannabes, hvilket medførte at foreningens medlemmer boykottede Polizeibar resten af OFY2K.

Polizei kontrolle...

Under selve oktoberfestoptoget, blev de fleste af foreningens medlemmer løbet op af en flok brutale bredskuldrede tyske politikvinder. Se hvordan de nyder deres magtmonopol og total gennembanker foreningens uskyldige medlemmer. Det lykkedes med nød og næppe at alle at slippe væk fra dette ragnarok, mennuttede var de nu og vi er ikke helt sikre på hvem der jagtede hvem og hvem der gerne ville lægges i håndjern.

Velinformerede kilder kan berette om en flok kåde danske ungersvende der 1) først forsøgte at skabe en distanceret verbal kontakt til ordensmagten, for derefter at gå til 2) at jagte et kobbel grønne smølfer rundt på pladsen for Hbf, for siden 3) at få taget bl.a. ovenstående billede.

Det er bagerst f.v. Schnottenheimer, Kleinbeinspitzer, Nudelknabe, Karl Heinz Kaugummi, Totengräberfiggerfitz, Höllenritterschwanz, Polizeimädel 1 bis 5, og i forreste række f.v. Katzenschwanz, Greibenschmaltz, Pferdekuchen und Schweinsnitterschwanz.

Det er uvist hvor resten af deltagerne var henne.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden
Til næste side...