Til indgangssiden for OFY2K (33 kb)

Verdamt, so ist es...

Et yderst interessant billede af de herrer f.v. Schweinsnitterschwanz, Totengräberfiggerfitz und Höllenritterschwanz har efter al sandsynlighed lige kommet i tanke om en Swayze, den der irriterende trance med "...man godt lige ved det, men bare ikke lige kan huske det...", og jo mere man tænker på det, jo værre bliver det og der kan gå timer og dage før man kommer i tanke om det.

Griebenschmaltz ist der König... 

Griebenschmaltz i et ømt øjeblik sammen med et par lokale bajerske halvbøssoide rockere, bemærk i øvrigt den ene bærer en blå truckerkasket, og især hvordan manden (?) yderst til højre klamt befamler Griebenschmaltz. Her måtte bestyrelsen på det bestemteste gribe ind og redde ham fra dette pædofile sammenrend, se blot manden i den blå vindjakke med tennisskoene, han vil også mænge sig.

Ohne Name ist (natürlich) auch Der König...

Her er Ohne Name fanget med en bajer i hånden, hvilket rent faktisk var morgenmaden på hotellet en del af gruppen boede på, en håndfuld weissbier til frühstück. Billedet er taget under den store parade om søndagen og Ohne Name havde fundet sig et godt sted ved nedgangen til U-bahn og havde der godt udsyn over parade og deltagere.

Der Johnny und seiner kammerat Slumpf auf die tour...

Et vovet forsøg fra bestyrelsen om at gøre OFY2K en lille smule mere løssluppen end tidligere gjorde de var nødt til at bruge denne figur kendt fra tidligere korrespondance fra foreningen. Det siges den vakte en del opsigt, hvilket naturligvis også var bestyrelsens mening, men hvorvidt der var noget der scorede på det er endnu uvist.

Apfelstrudel fressen radissen

Erfarne deltagere fra tidligere ture vil vide hvad det her handler om. Vi fortæller det alligevel. Her er Apfelstrudel i gang med at køre en omgang halv grillkylling i kælderen, til hvilken der på bedste bajerske maner ikke serveres noget ekstra til, end ikke pommes frites. Det lader til Apfelstrudel har bemægtiget sig en god håndfuld radisser som rent faktisk bliver solgt som snacks i løs vagt af bajerske-ju-hu-øl-piger.

...was passiert eigentlich hier...?!

Det er en smule uvist for skribenten hvad der egentlig foregår her. Det er tydeligvis det ærede bestyrelsesmedlem Eisbein der er i gang med at suge livet ud af en uskyldig bajersk løve, der er to muligheder, enten har løven drukket af Eisbeins øl, og man drikker ikke andres øl ustraffet, eller også handler det rent faktisk om det modsatte, at Eisbein er i gang med at give kunstigt åndræt til den arme løve, vi ved det ikke.

Fætterkuchen som selvbestaltet gorilla... 

Her kunne det se ud som om Pferdekuchen er fast besluttet på at vise resten af ølteltet at han i hvert fald ikke har beberet sig her til morgen og han ligner måske nok en der kunne bruge en omgang tyrkist barbering af mosset på gorillakøleren. Det kunne tyde på Ohne Name også har exhibitionistiske tendenser, og lyst til at fremvide behårede kropsdele, se blot i billedets nederste højre hjørne. Et sjældent udspiller sig også til venstre fra midten, nemlig Schweinsnitterschwanz med en smøg (!) bag øret.

I'll be watching you...

Nogenlunde vel ombord i Armbrustenschützen Festzelt instrueres Pferdekuchen i en eller anden vigtig ting af Nudelknabe, det handler muligvis om dyrespillet, som var genstand for flere diskussioner på turen. Bemærk i øvrigt den lidt ældre bierfrau i baggrund, ældre kan man vel godt kalde hende, men hun havde et godt øje til Pferdekuchen det meste af dagen, det lod til det var tæt på direkte fysisk kontakt, men Pferdekuchen forstod af
charme sig fri.

Mit 100 stundenkilometer... 

Umiddelbart kunne man tro dette billede er taget af et færdselspolitiet nye hastighedskameraere på Åboulevarden i København, men det er rent faktisk Nudelknabe og Kleinbeinspritzer selvanskudt ombord i noget der nok egentlig også med rette kunne (skulle) udsættes for en vis hastighedskontrol, nemlig den heftige og seje rutsjebane på Theresienwiese, og de lader begge til at være overraskede over blitzen og den høje fart.

...und auf wiedersehen...

Det er desværre helt og aldeles uvist hvad der sker på dette afsluttende billede fra OFY2K, bestyrelsen har gentagne gange været hos kilden selv, men han erindrer kun ganske svagt, hvis overhovedet noget, fra denne begivenhed. Det er jo øjensynligt Apfelstrudel der har lagt sig ud med en anden lokal løve, og de kunne begge se ud som om de er godt på vej til en seriøs tungeslasker, vi ved det ikke, men vi lader billedet stå og siger på gensyn til OFY2K+1.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden