Grafik til Werbematerial (27 kb)

 

 


Winfried Stark und seine original Steigerwälder

Rigtig bajeriske tuba m.m. musik, den skrå tekst i venstre hjørne af æsken angiver der her er tale om "goldene stars der volksmusik", så det tror vi på og kan glæde os over bl.a. numre som "Freunde, heute feiren wir", "Die alte heimat", "Weltenbummler Polka" og "Nimm dir zeit für fröhlichkeit", gode små 40 minutters musik (eller noget i den retning). Den er p.t. ikke til salg via hjemmesiden (privat eje).

 
 

En aften i Zillertal

En rigtig perle med Rita Storm, Tage Absalon og Bob Anders Orkester. På denne klassisker findes bl.a. "Ein prosit" og "Im München steht ein hofbräuhaus", som garvede deltagere nok vil genkende navnet på, og på denne plade findes godt 60 minutters musik, som er en god blanding af dansk og tysk. der skulle efter signende findes en del II, som dog ikke p.t. er i foreningens ejerskab. Den er p.t. ikke til salg via hjemmesiden (privat eje).

 
 

Auf der Reeperbahn nachts um halb eins

Dette er en rigtig klassisker og har været anvendt ved adskillige bestyrelsesmøder. Dette er simpelthen originale optagelser med datidens tyske svar på Gustav Winkler og Poul Reichardt, de croonende Hans Albers og Heinz Rühmann. Der findes bl.a. "Auf der Reeperbahn nachts um halb eins", som kan vække nostalgien i enhvers sømands hjerte. Den er p.t. ikke til salg via hjemmesiden (privat eje).

 
 

Das Officielle Magazin zum Oktoberfest 1998

Til hver Oktoberfest udgives et magasin med oversigter over telte, festpladsens øvrige tilbud og hvad byen ellers byder på af attraktive attraktioner. Der vil også være en række tilbudskuponer til anvendelse ved de omtalte attraktioner. Det koster omkring 5 DEM og forhandles overalt i byen og ganske givet på centrale steder på festpladsen Theresienwiese. Kataloget ligger også online på den officelle hjemmeside for Oktobefest, men så uden kuponer m.m., se på denne hjemmeside under links. Denne gamle brochure indgår i foreningens samling og er derfor p.t. ikke til salg via hjemmesiden.

 
 

Postkort

Der vil være ualmindelig gode muligheder for at sende en hilsen hjem når man nu er til Oktoberfest i München. På ethvert gadehjørne er der mulighed for at købe alle mulige forskellige postkort, det ene grimmere end det andet, så send et hadekort hjem til vennerne, men send det fra München. Det er sket at deltagere er nået hele vejen hjem med kufferten fyldt med postkort, skrevet og påklisteret frimærke, men kan man samle sig til at skrive, altså er man ikke for fuld, er det nok en god idé at afsende dem fra München, det virker nok bedst.

 
 

Wies'n Schmankerl Buch

Dette er faktisk en bog. En bog på 120 sider formet som et slags ølglas. Stort. Bogen indeholder en række detaljer om Oktoberfest bl.a. bykort, oversigt over Thesienwiese, øllets historie i München, sprogguide til bajersk og til sidst, men ikke mindst opskrifter på en lang række lokale specialiteter f.eks. "schweinhaxe mit blaukraut und kartoffelknödeln" og "Münchener leberknödelsuppe". Bogen er i bestyrelsens varetægt og derfor ikke p.t. til salg, men vil kunne besigtiges ved deltagelse i ture eller møder.

 
 

Stalingrad

Krigsfilm på tysk og om en lille gruppe tyskernes mindre heldige eventyr mod Stalingrad. Denne film er blevet set gentagne gange af bestyrelsen, der er guld citater i filmen, bl.a. "Nah, wie heisst du denn eigentlich...?" som den erfarne soldat siger til en anden og mere uerfaen soldat i en afslappet situation efter et angreb, "Müller..." svarer den uerfarne soldat, hvortil vores mere erfarne soldat efter et hiv på en smøg eftertænktsomt siger "...Müller, davon haber wir viele...jedenfals bis näcstem angriff...". Filmen varer 132 minutter, er i Surround Sound og uegnet for børn under 16 år. Filmen er købt for en billig penge i en af de førende og landsdækkende radiokæder.

"Stalingrad" er i bestyrelsens eje og derfor egentlig slet ikke til salg på hjemmesiden.

 
 

Das Boot

Krigsfilm på tysk om tyskernes mere heldige bestræbelser på at føre ubådskrig under 2. verdenskrig. Den beskriver livet for 43 unge tyske sømænd (bl.a. Herbert Grönemeyer) ombord på en tysk ubåd på dens togter i 1941, på godt og ondt, under ledelse af kamphærdet kaptajn på kun 30 år, spillet af Jürgen Prochnow. Filmen blev kendt for sine hektiske filmsekvenser, en tidlig form for dogme, med håndholdt kamera der løber igennem ubåden under angreb. Denne film er også blevet set utallige gange af bestyrelsen og indeholder også mange gode citater. Den oprindelige film er også udsendt som "Directors Cut" og varer i den version 202 minutter. Der findes desuden en endnu længere version for TV, som bl.a. er set til salg i Bavaria Filmstadt, hvor bestyrelsen var i 1995.

"Das Boot" er i bestyrelsens eje og derfor egentlig slet ikke til salg på hjemmesiden.

   
 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangsside