Til indgangssiden for OF95 (33 kb)
 

Jetzt gehts los...

Efter Bavariaturen var det nu på tide at komme ind til byen og se noget parade. Det var for bestyrelsen jo første gang man var til OF. Senere deltagere vil jo nok spørge hvorfor man ikke røg direkte på polizeibar. Svaret er at polizeibar ikke blev opfundet før 1997. Det kan man jo i bagklogskabets nådesløse lys godt kritisere, men sådan er det bare.

Bummelum am Schwanthalerstrasse...

Optoget var som et Oktoberfestoptog skulle være. Der var søde Bierfrauen og typer der kunne slå en god AGF-rytme på deres trommer (der er noget med det der AGF betyder noget med noget gymnastiuk forening). Bestyrelsen havde på dette tidspunkt drukket sig fulde, men var dog alligevel på mærkerne og spændte af forventning over hvad dagen og natten ville bringe.

   

Hindenburg

Nej, det var naturligvis ikke Hindenburg som bestyrelsen fik i søgeren. Det var et luftskib der reklamerede for et eller ande, sikkert en øl, men  bestyrelsen fik en ide til selv konstruere et luftskib, jf. tidligere beskrivelser. Projektet kører nu på femte år og der er vist ingen tegn i sol og vind på der sker mere i den sag p.t., men spørg bestyrelsens marketingsmedlem Eisbein om mere information om f.eks. opkøb af zeppelinfabrikker eller lad være. 

Vinderfotoet...?!

Nej, Nudelknabe var skam ikke fuld, han var bare ikke ligefrem en mesterfotograf. Dette billede fra paraden er et tydeligt eksempel derpå. Nudelknabe var så begejstret for optoget at han tog omkring fem millioner billeder. Motiverne var alle på højde med ovenstående. Hans opføresel kan stadig skabe en hidsig diskussion i bestyrelsen og det overvejes kun særdeles perifert at lave en specialside med Nudelknabes paradebilleder fra OF95.

   

Jetzt gehts "for alvor" los...

Hacker-Pschorr Bräurosl Festhalle omkring først på eftermiddagen. Bestyrrelsen var stadig en slags Mäuse og havde ikke rigtig været til OF endnu. Det skulle dog snart ændre sig. Bestyrelsen lagde ud med ikke at have bestilt bord, en tradition der også senere skulle blive anvendt af bestyrelsen, men efter en del vandren rundt både inde og ude sådan en sen lørdag eftermiddag, lykkedes det for hele bestyrelsen at bænke sig på et ganske attraktivt of særdeles godt sted. Se især billederne på den næste side der måske fortæller deres eget sprog.

Oktoberfestkontrolle...

For ligesom at komme i snak med folk påbegyndte bestyrelsen en slags "Oktoberfestkontrolle", der gik ud på at spørge folk om de havde drukke nok, for blot senere at spørge folk havde set personen på kadaverskiltet som hang om halsen på bestyrelsens- medlemmer sådan a la "...shuldigung, haben sie diesen mann gesehen". Kadaverskiltende er kendt af senere deltagere og er en tradition der stammer tilbage fra den første tur. De er senere blevet udviklet meget og man har planer om at indkorporere et satelitnavigeringssystem i skiltende.

   

Kadaverskiltene

Man ser på billedet her tydeligt de meget effektive kadaverskilte. Billedet er ikke taget i Hacker-Pschorr Bräurosl Festhalle, vist nærmere under togrejsen til München, men hvad fanden vi viser det her alligevel og klager kan sendes skrifteligt til bestyrelsen. Grundlaget for den fremtidige anvendelse af skiltene blev ubetinget grundlagt på OF95.

Alles total paletti...

Stemningen var høj. Bestyrelsen vidste nu at det var den ægte vare di var kommet til. Bestyrelsen var egentlig ikke klar over at de var en bestyrelse
endnu, men på dette tidspunkt begyndte en masse små fugle at synge om at man også skulle afsted i 1996. Eisbein ses midt i dette myldrebillede. han er
åbenlyst begejstret.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTil hovedindgangssiden... Til næste side...