Til indgangssiden for OF95 (33 kb)
 

 


 

Noch ein ticket...aber diesmal zum...

Om lørdag havde bestyrelsen selvfølgelig store planer om at man skulle ind og se parade og man skulle i øltellt, men først havde man aftalt, at man
skulle ud i Bavariastudios. Filmbyen i München. Dette er biletten. Grafikken på billetten er sådan en dims som instruktøren klapper med når han trænger til en
pils og en eller anden henter den.

 

Kleinschwein

Bestyrelsens største motiv til at tage ud på Bavaria, var for at se kulisserne til Wolfgang Petersens ultimative klassiker af en krigsfilm "Das Boot". Tre af 
medlemmerne stor her ved siden af en af de fire modeller der blev benyttet til filmen. Modellen her blev benyttet til åbent hav optagelser og fik søfarten til at mere dramatisk ud.

   

"Die Ale..."

Ein Al er som alle  ubåds og "Daß Bott" fanatikere ved en topedo. Billedet viser topedorummet i den Kulisse der udgjorde grunden for de fleste
optagelser. Wolfgang Petersen havde ganske enkelt opbygget en hel ubåds indre fordi han ikke måtte låne en museumsubåd i Kiel. Bestyrelsen er her i gang med at smørre jernet ind i godt med vaseline, så det glider godt igennem røret og rammer hvor det skal så skuden synker.

 

 

"Das Boot..."

Har du ikke set denne film, bedes du forlade vores site. Har du set denne film, men synes den er dårlig, bedes du forlade vores site. Bestyrelsen.

Der er forøvigt kommet en Directors Cut version af Das Boot for ikke så længe siden, denne version er noget længere end den filmen, men slet ikke så lang som serien, som bestyrelsen iøvrigt var tæt på at købe på video på museet.

   

Das Gespenst

Schnottenheimer udgør det her das Gespenst. Dieselrummet i ubåden med en rigtig dieselmotor der rigtigt kunne sparke røv. I baggrunden anes Ohne Name der forsøger at løbe gennem ubåden med sit håndholdte pocketkamera sådan lidt i en form for tidlig dogmestil, han er lidt forud for sin tid, men han er jo også med i bestyrelsen.

Anblasen

Så vidt det kan ses på billedet befinder bestyrelsen sig her i periskoprummet, kommandorummet eller hvad det nu hedder. Bananerne i rummet var ikke
noget langt ude Crazy-daisy-agtig-pis, men derimod proviant til den lange ubådstur. De var godt nok af plastic, men mindede ikke desto mindre bestyrelsen om hvor currywurstsulten den var.

   

"Alaaaarrrm..."

Da bestyrelsen befandt sig i ubåden blev den naturligvis angrebet. Da alle fire bestyrelses medlemmer er af hårdfør kaliber, opstod der ingen panik. Wolfgang Petersen havde valgt at opbygge kulissen på den måde at den kunne rystes rigtigt når man skulle lave de dramatiske scener med dybvandsbombe. På den måde så det mere overbevisende ud når skuespillerne faldt, fordi de faldt jo rigtigt. Under en optagelser i ubådstårnet i en stormscene blev en af skuespillerne ramt af så meget vand at han faldt ud over tårnet og brækkede benet. Scenen blev delvist brugt i filmen og skuespilleren fortsatte i filmen som såret.


 

"Müller...davon haben wir viele..."

"....jedenfals bis zum nächsten Angriff". 

I Bavariastudios kunne man også beskue nogle af de rusiske tanks der var blevet brugt i krigsfilmen Stalingrad. Denne film er ikke så kompakt og fed som Das Boot, men ikke desto mindre et syn værd. Bestyrelsen overvejede om man skulle indvestere i en russisk tank og bruge den under paraden senere på dagen, men fandt tanken for upassende og ændrede planer og overvejer til dato stadig indkøbet af en zepperliner (som alle ved er blevet set ved adskillige senere omgange oktoberfest) og bestyrelsen har option på de fleste i luftrummet.

   

Bestyrelsen går til filmen...

Det der foregår på billedet er at nogle af bestyrelsesmedlemmerne havde prostitueret sig til at medvirke i en omgang touristgejl af værste kaliber.
Baggrunden som skulle forstille et prærielandskab der kørte rundt mens man pumpede løs på sådan en dræsinedims og det så kunne se ud som om man kørte i en helvedes fart uden at røre sig ud af flækken.

Bestyrelsens klimaks...

Scenens klimaks var bygget op på den måde at to tyske møgkraner skulle foregive at ride hen og give de slemme bestyrelsesmedlemmer en på kæven så de fløj af dræsinen. Det hele blev så filmet på video og forevist de medvirkende bagefter....enormt overbevisende....George Lucas gå hjem...og vi husker ikke om man kunne købe videoen bagefter...

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTil hovedindgangssiden... Til næste side...