Til indgangssiden for OF96
 

Jetzt gehts shon wieder loss

Beslutningen var taget. Den var sådan set allerede blevet taget på vej hjem i toget fra OF95. Ingen af de deltagende bestyrelsesmedlemmer havde kunne holde mund med hvad de havde oplevet. Holdningen var den at de fire bestyrelse under alle omstændigheder måtte afsted igen, og denne gang ville andre også med, i stedet for 4 var vi nu 11.

Ab gehts im weninge minuten...

Klar til afgang på Kopenhagen Hbf, hovedparten af Einsatzgruppe Eins region Zeeland, fra venstre er Mausschwanz, Bier Jürgen, Froschschwanz, Eisbein, Schnottenheimer, Semmelknödel, Turmschwanz og Nudelknabe, alle og hver og en kampklare til et par dages kampdrikning i det bajersle. Bemærk i øvrigt den forholdsvis begrænsede bagage.

   

Die schöne zugreise...teil eins

Togturen kørte som den skulle. Imidlertid skulle der endnu en gang ske noget meget tragisk på Høje Tåstrup (OF95 løb vi tør for pils). Det vil sige det var tragisk for selve offeret, mens det for tilskuerne faktisk var temmelig morsomt. Det højtærede bestyrelsesmedlem Ohne Name havde fået fornyet sit pas og det var vel også fint nok, hvis ikke lige han var kommet til at tage det forkerte med, altså det med huller i. 

Die schöne zugreise...teil zwei

Da han fandt ud af det, kunne han ikke gøre andet end at stå uden for togvinduet med passe i den ene hånd og ligne et stort spørgsmålstegn, mens toget langsomt kørte afsted. Desværre var ingen af deltagerne hurtige nok på aftrækkeren til at foto. Alle sad med åben mund og kiggede ud på Ohne Name mens de alle lignede et ligeså stort spørgsmålstegn. Ohne Name kom til München med et senere tog.

   

Geburtstag

Vores togoppasser, lad os kalde ham Mowgli, var i et utroligt godt humør. Nu var sagen også lige den at han havde fødselsdag. En sådan oplysning undgår ikke vores opmærksomhed og flere medlemmer af foreningen invaderede hans lille togoppasserkupe. Mowgli var klart med på en skåler. Han opførte i det hele taget ikke særlig tysk, men som man kan se på billedet kom han jo nok også fra et mere erotisk land. Bestyrelsen gætter på Finland. På billedet fra venstre ses Froschswanz, Semmelknödel og Schlossdabai.

Hanuta Hbf

Eftersom truppen var delt op i et Jyllandshold og et Sjællandshold (Einsatzgruppe 1 und Einsatzgruppe 2) måtte man lave et væddemål om hvem der var fuldest når de to hold blev forenet i Hamborg. Hvordan det skulle afgøres, var der ingen regler om. Men der var bred enighed om at det blev Jyllandsholdet der vandt. Dette skyldtes ikke mindst de to herre på billedet herover. Det var derfor ikke noget problem at sætte Semmelknödel og Schlossdabai ind i traditionen med at når man kom til Hanuta Hbf skulle man ud og synge et kvad samt råbe ”Hanuta Haubtbahnhof…” så højt man kunne.

  Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...