Til indgangssiden for OF96
 

Freitag am Löwenbrau innerstadt...

Efter at være steget af toget var vi lidt i krise, den officielle fest med parade og ballade startede først 24 timer efter vores ankomst og vi var derfor nødt til at lave vores egen fest. Lystigt gik det derfor for sig da hele ølsalen på Löwenbrau Bierstude im innerstadt (den tæt ved Hbf) bad os om at synge spassersangen om han der Fader Abraham igen og igen. Her (fra venstre) ses bl.a. Turmschwanz, Nudelknabe og Semmelknödel. Det gik vældig vildt for sig og til sidst måtte vi bede en gruppe downunders (eller sådan cirka deromkring) gå på scenen for de også kunne skabe sig lidt og fjerne opmærksomheden lidt fra os.

Stammedansen

Det man ser på billeder herover, er måske det mest ydmygende der har overgået foreningen. Situationen fandt sted om fredagen i Löwenbrau ølstuen, i Münchens centrum. En flok New Zealandianere begyndte på deres opreklamerede turistdebile Once- Were-Warriors-agtige-kiwi-stammedans. Det ydmygende var at vi ikke rigtig havde noget der kunne hamle op med deres koreografiske rytmiske fis. Så vidt det vides fik de i retur en "New Zealand det ligner Østberlin", men det var dog ikke helt i samme klasse. Semmeknödel udtrykker på billedet sin mening om...sådan noget indianerlort.

   

Skål und klirkrash...

Der kan ske det at når man er lidt palermo og slår to ølglas sammen så hårdt man kan, så går de i stykker. Især Froschswanz og Ohne Name var gode til den øvelse. Man ser her resultatet af en sådan skål. Det kom dog aldrig til kontroverser eller lignende når folk fik smadret deres glas. Man kunne jo bare lade være med at sige skål. Man kunne også lade være med at tage til München. Der er så meget man kunne lade være med.

Schnottenheimer skyld i vorstandskrise...

Vi må igen være vidne til at Schnottenheimer har fået lidt for meget at drikke. Det kan vel egentlig ikke forsvares at lade en mand drikke sig bogstavelig talt hjernedød. Resten af (den ædru) bestyrelse beklager, men kan oplyse at det bliver et punkt på næstkommende bestyrelsesmøde. Situationen betød en lille krise i bestyrelsen. Mausschwanz vil nok blive indkaldt som vidne selvom det gør ondt at rive op i det igen.

   


Boot sinkt

Bier Jürgen havde lidt problemer med at leve op til sit navn. Nu har Bier Jürgen mere det navn, fordi det er en fed praksis at komme og tømme hans køleskab for øl. Alligevel forventede mange af festdeltagerne at han med sådan et navn, kunne kaste ekstra mange pils ned. På billedet ser man at dette ikke er tilfældet. Det kan være svært at se på billedet, men på et af de forreste tomme ølglas, sidder Bier Jürgens kadaverskilt, som han helt ureglementeret i fuldskab har fjernet.


Respeeeekt...

En turistattraktion man skal se når man er i München, er brækkummen på toilettet i Löwenbrauer Bierstube. Den er her affotograferet. Normalt befinder der sig lige så mange japanske turister rundt om denne, som om den lille havfrue. Der er ikke ført noget regnskab for deltagernes frekventeren til denne turistattraktion, en del påstår hårdnakket de slet ikke kender til den eksistens, den kan man så vælge at tro på eller lade være. Desværre har stedet lukket siden vores sidste besøg (hele bierstuben altså).

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...