Til indgangssiden for OF96
 

Den såkaldte "bestyrelsen mod bestyrelsen"

Der går jo hele tiden rygter om en bestyrelse mod bestyrelsen. Allerede tilbage i 1996 blev der gjort åbenlyse tiltag til at starte noget konkret op. Her ses (siger rygterne) lederen Katzenschwanz i færd med at hverve to nye medlemmer; Schlossdabei og Bier Jürgen. Så til dem der overvejer at melde sig ind i den vaskekludsklub, værsgo, men niveauet kan ses på billedet. Som et gammelt ordsprog siger: “Richtige Männer sind Tolle Dummen Dänen Männer”. 

Am Löevenbrau...

Omsider bænket ved bordet i festteltet, her er Mausschwanz og Ohne Name flankeret af et par frankofile canadiere, dem der vist nok også boede på campingpladsen, men derfor kan de jo være gode nok at skåle med. Der er ikke helt gået op for os hvad de egentlig hed, men det kunne vi sikkert ikke udtale alligevel, og det derfor godt det samme. Det er ligeledes en smule usikkert hvem den rødhårede er, men sikkert en turisterne har slæbt med.

   

Dette er oftest udsigten...

Der vil givetvis være mange der gerne vil have en vejrmelding for dagene til OF, vejret er godt nok ikke essetielt, men alt andet lige er det jo rarest man ikke bliver alt for våd (udvendig altså). Vi har valgt at bringe dette billede for det beskriver faktisk den mere praktiske udsigt når man er til OF, altså set fra et ølkrus, der godt nok automatisk betyder visse indvendige regnskyl.

Døddrukken bestyrelse...og Carlos...

Mausschwanz er tydeligvis dødtræt og pinlig berørt af at bestyrelsensmedlemmer altid bliver først besoffen og tror de kan styre hele ølteltet med en smøg og en Mass. Bemærk også terroristen Carlos (kendt som Sjakalen) i baggrunden som allerede tilbage i 1996 begyndte at fedte sig ind hos os. Hvis vi ser ham igen må han forvente en kammeratlig samtale med os.

   

Bund eller tøsendreng...

Ovenfor er beskrevet den mere praktiske udsigt ved deltagelse i OF, men her viser Eisbein hvordan en rigtig Oktoberfestbier skal drikkes, bemærk den gode kulør (både af øllen og Eisbein). Der kunne måske lige indskydes en lille praktisk korrigerende oplysning, det er ikke fandens barskt at bruge begge hænder til at drikke øllene med, men efter en lang dag på bænkene m.m., kan det godt være sin sag at bunde enliters kruset med en hånd, bl.a. Ohne Name har fået varige skader af det.

Mausschwanz starter en tradition

Hvert år bliver der skabt nye traditioner. Nogen forsvinder allerede året efter, mens andre er kommet for at blive. Mausschwanz vil blive husket for ideen om at føre kæden til kortet gennem ølkrusets hank så man har begge hænder fri til at gramse på bierfrauen. Siden er reglerne blevet skærpet, hvilket betyder, at det naturligvis medfører et klip i kortet at efterleve traditionen. Her er Mausschwanz sammen med Nudelknabe og en der vist ikke helt er bierfrau, men derfor ser hun da rar nok ud.

   

Prost med en rigtig Bayer...

Herr Ratte, Schnottenheimer, Katzenschwanz og Schlossdabei proser med en halvskaldet bondeknold fra Bayern (sådan skaldet a la Henrik Voldborg). Der er ingen af medlemmerne der endnu kan slå en mave som vores lokale ven render rundt med, ikke endnu i hvert fald, men vi har jo også kun været med i et par år. Læg godt mærke til øllet, se det er rigtigt øl, og der lader til fortsat at være synk i deltagerne.

Munterheden på aftagende...

Her en anelse senere på aftenen, Ohne Name og Nudelknabe skåler til kameraet, det er uvist om Nudelknabe har fået ordentlig ild på den Bretzl han har mellem tænderne, men en lokal soulmate (t.h.) holder øje med de to, muligvis i beundring over Nudelknabe har samme hat som ham selv. Overfor de to Semmelknödel, der tydeligvis er gået kold før tolv, yderligere kommentarer er vel unødvendige.

   

Der Fliegende Holländer

Vorstandsmitglied Ohne Name er blandt sikkerhedsvagterne i ølteltene kendt som Der Fliegende Holländer. Hvad er det så, jo, når Ohne Name ser, at en sikkerhedsvagt er ved at smide en af vores deltagere ud, så springer han fra et af bordene og lander på ham så han kommer ned at ligge. Vi andre knalder så vagten en på hovedet med de store ølglas. Det er en Fliegende Holländer. Udtrykket stammer fra dengang den Bayerske Kejser Maximilian blev udsat for et attentat af en hollandsk konge i hans eget øltelt.

Ab gehts...nach hause...

Hele rejseselsbaket samlet i toget på vejen hjem søndag formiddag fra OF. Fra venstre Froschschwanz, Semmelknödel, Eisbein, Bier Jürgen, Schnottenheimer, Ohne Name, Turmschwanz, Mausschwanz, Herr Ratte, Schlossdabei og i midten forrest Katzenschwanz und Nudelknabe. Turene hjem plejer at foregå i højtteknologiske ICE-tog der suser med op til 285 km/t gennem det tyske landskab mellem München og Hamborg. Efter dette års tur blev det besluttet at udvide med en dag og først tage hjem mandag.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden...