Til indgangssiden for OF96
 

Die neuster Münchner Mode

Semmelknödel var grøn af misundelse over Nudelknabes tyrolerhat. Som sømand er han dog imidlertid hurtig til at udnytte omgivelserne og de rekvisitter der befandt sig i umiddelbar nærhed. I Afrika er der børn der kan lave alt ud af en coladåse, men hvad er det imod at lave en hat ud af en gang Tuborgpap. Her ved samme lejlighed tilsat en eller anden form for sømandshonnør, men Semmølknödel er vel også i et eller andet stinkende hamrende palermomode og er ikke klar hvor han er og hvad han egentlig har på hovedet.

Campinghygge

Kimen blev sået til den såkaldte "bestyrelse mod bestyrelsen" da det ikke var lykkedes at reservere pladser nok i ungdomsherberget. Alligevel viste det sig ikke at være nogen dårlig Ide at tage på Thalkirchen campingplads. Man forstod hurtigt at blande sig med andre festdeltager. Der opstod hurtig en Roskilde-Midtfyns-agtig-stemning. På billedet ses Froschwanz armen af Nudelknabe og Kleinschwein 1 (som senere blev solgt til egyptisk kameltype) blandet med en masse øldåser og nogle franskagtige canadiere.

   

Jetzt wirds abgemacht...

Under et bestyrelsesmøde tidligere på året var det kommet til en kontrovers mellem Nudelknabe og Eisbein (de nærmere omstændigheder huskes ikke). Denne kontrovers skulle nu afgøres ved en duel på pils. Det gjaldt nu om at ryste sin øldåse mest muligt og derefter åbne den op i hovedet på modstanderen. Schlossdabai fungerede som kampdommer.

....und...feuer

På billedet ser man Schlossdabai som mellemting mellem kampdommer og sekundant bakke panisk væk fra den voldsomme duel på liv og død. Hvem der blev mest våd af pils huskes desværre ikke. Men sagen som ingen kan huske hvad drejede sig om blev afgjort og alle var bedste venner og pissefulde bagefter.

   

1 minuts stilhed for billedet her...

Hvad kan grunden være til at vise dette dødssyge lyskrydsbillede. Det er ikke fordi Katzenschwanz er med. Bestyrelsen har p.g.a. diverse tilsvininger fra dennes side valgt, at vise færrest muligt billeder af denne selvudråbte leder af den såkaldte "bestyrelsen mod bestyrelsen". Det er heller ikke Bier Jürgen eller Froschwanz, hvis kroppe også er at se på dette billede. Nej, havde det ikke lige været for Semmelknödels legendariske RUN DMC jakke var dette billede nok aldrig blev udvalgt. Vi bør alle holde et minuts stilhed til ære for denne jakke som (ret mig hvis jeg husker forkert Semmelknödel..) under mystiske omstændigheder forsvandt hin sommer aften på Hong Kong i Nyhavn.

Der todesrolercoaster

Selvom OF96 endnu ikke helt er officielt startet endnu viser vi her en af attraktionerne på Theresienwiese, der er ølteltene og så er der rutschebanerne, og begge steder er vilde og kan give sus både her og der. Denne her er voldsom, man sidder på et sæde med benene hængende dinglende udfor sædekanten, vognen du sidder i er fastgjort ovenover dig og du sidder spændt fast med en skulderlåseanordning. Man kan faktisk godt sige det kan være skræmmende at tage med rutschebanen. Dette var specielt tilfældet med denne rutschebane, som fjorten dage efter Die Tollen Dummen Dänens besøg gik i stykker. Omkring 12 mennesker brækkede benene. Det er nu obligatorisk at tage op i denne rutschebane når man er til Oktoberfest.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...