Til indgangssiden for OF98 (33 kb)
 

Alles klar jungs zum OF98...

Hauptbahnhof Kopenhagen, Donnerstag spät nachmittag, et lille udpluk af Einsatzgruppe Einz holder hof under uret. Fra venstre Turmschwanz, Nudelknabe, en identificeret, Fahradfiggervogel med for første gang, han holder sig her pænt i baggrund, det gik dog hurtigt af ham samt helt til højre Schnottenheimer. Nudelknabe og Turmschwanz hugger om hvem der skal hente den første bajer.

So gemühtlich...

Et hastigt snapshot ind i kupeen et eller andet sted mellem Kopenhagen og München, fra venstre Schweinsnitterschanz, Turmschwanz, i baggrunden (stadigvæk) Fahradfiggervogel, Froschschwanz og Knäckebrot (og han er jo altså svensker). Bemærk den allerede noget måske løsslupne stemning i kupeen (og billederne i baggrunden (noget svenskeren havde købt i Istedgade før afgang)).

Guten tag...

Endnu en af begynderne, Höllenritterschwanz på indkig i en af kupeerne, han er så meget tilhænger af OF at bestyrelsen er begyndt at blive en smule bekymret. Læg mærke til han allerede kører dobbelt op på øllene, man skal ikke lade sig narre og tro det er fordi han agter at dele med andre halvtilfældige mitglieder, næ, sagen er nok nærmere at han er ved at hugge den i gear den gode Höllenritterschwanz. 

Schuldigungg, ich muss mal durch...

Her ses Ohne Name der til lejligheden havde husket pas og slips til lejligheden, som tidligere var han stået på i Høje Taastrup og denne gang blev han ikke fulgt til toget af schweigerpappa og hans fräulein. Han ses her i samtale med Froschschwanz.  Bemærk i øvrigt i baggrunden den unge kvindelige (!) nachtzugbeamter, som nok blev en smule træt af selskabet senere på natten, se også nedenfor.

Noch tiefer...her muligvis under Storebælt...

Fra venstre en øl, Froschschwanz, Knäckebrot (med en flaske for munden (en gang svensker altid svensker)), Semmelknödel (her med på billedet for første gang under OF98) og i en underlig, men typisk gestus, muligvis gør AGF-trøjen noget ved ham som han ikke helt selv har styr på eller er det noget helt andet, sidstnævnte er nok egentlig det mest sandsynlige. Helt til højre ses Fahradfiggervogel, godt placeret ved nødbremsen, sådan bare for alle tilfældes skyld.

Oktoberfestkontrolle...

De ærede bestyrelsesmedlemmer på rutinerunde, muligvis her den såkaldte oktoberfestkontrolle, bemærk Nudelknabe stadig har en ølflaske, hvilket kunne indikere vi ikke er nået længere end til Høje Taastrup, jf. bestyrelsens uheldige erfaringer med ham under OF95. Til højre ses en (endnu) kæphøj Ohne Name der tydeligevis er klar for at kunne deltage i rejseselskabet endnu engang i stedet for at skulle underholde en jordomrejsende papnæse af svensk flicka.

Fahrkrank oder...

Apfelstrudel i heftig kommunikation på hans charmerede charmante tyske som blot bliver bedre og bedre jo mere der drikkes, det er uvist hvad det var Apfelstrudel skulle checke på billedet herover, muligvis om vores nachtzugbeamter havde gyldig fahrkarte eller muligvis hjælper han hende fordi hun jo ser en smule fahrkrank ud, læg mærke til den lidt mutte og noget bekymrede attitude.

Sperrstunde begint...bald...

Det har været bestyrelsens helt klare plan år for år at nærme os centrum i.f.b.m overnatningerne til OF, og dette år blev det centralt, omend noget anstrengt. Der var flere ting i det, primært var der spærretid, efter midnat kunne man simpelthen ikke komme ind på hotellet (et YMCA) og så var der lige en detalje at der ikke var plads samstag abend, men det gav så mange andre muligheder for oplevelser.

Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...