Til indgangssiden for OF98 (33 kb)
 

Im hinterlokal am Zum Franziskaner...

Her ærede medlemmer im hinterlokal på Zum Franziskaner, klogeligt havde bestyrelsen fået plads i et noget mere afsides lokale på den lidt finere restaurant, så der var der fin(t) service og ølglas med guldkant, så det var finere end det nogensinde blev. Her fra venstre Knäckebrot (det gule (selvfølgelig) ærme tilhørende svenskeren), Turmschwanz, Höllenritterschwanz, der her har fundet noget spændende der vist ikke lige stod på menukortet samt Fahradfiggervogel, der har hevet en svans frem.

Gesungswung im hinterlokal...

Sang skal der til, der er indbygget sangbog på identitetskortene, og der kommer under besøget på Zum Franziskaner flittigt i brug. Fra venstre Froschschwanz, Schweinsnitterschwanz, Turmschwanz, Eisbein (i baggrunden) samt Fahradfiggervogel, der er så kålhøgen og åbentbart mener at have så meget styr på sangene, at han på billedet er i gang med at synge teksten fra en ølbrik, det er faktisk ganske godt gået, cigar eller ej. Eisbein behøver ikke kortet til at synge efter.

Schnottenheimer am...

Der er ikke rigtig nogen der kan huske hvor dette eller det modstående billede er taget, men efter Zum Franziskaner fandt vi et sted og Schnottenheimer har vist ikke rigtig fundet ud af det der med at drikke øl.

Die jungs am...

Som teksten til foregående billede antyder, så ved ingen rigtig stedets navn, det var et sted i midtbyen, det var et sted med sure bierfrauen, men med et bord hvor vi bl.a. sad med mange spændende lokale leute som var vældigt snakkesagelig og især for dem der kunne tysk og det var der pludselig flere og flere der kunne, pudsigt nok i takt med øldrikningen. Her ses fra venstre Froschschwanz, Höllenritterschwanz, Schweisnitterschwanz und Turmschwanz og lige toppen af Fahradfiggervogel, der her er ved at vælte ind over bordet.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...