Til indgangssiden for OF98
 

Sperrstunde eintrittskarte... 

Bestyrelsen har til dette års tur virkelig sørget for at passe på deltagerne, faktisk var det ordnet så sindrigt, at alle faktisk skulle være hjemme i seng klokken midnat, den såkaldte sperrstunde. Det var simpelthen ikke muligt at komme ind og ej heller lukke nogen ind lige efter midnat. Smart. For nogle.

Theresienwiese...ein bischen von oben...

Igen i år blev for mange fulde mennesker slynget rundt i alskens torturapparater her i denne enorme forlystelsespark, der udover alle forlysterlserne også rummer mindst 12 store øltelte med plads til omkring 8000 mennesker i hvert eneste af dem samt noget af det samme udenfor. Vildt og for heftigt.

Samstag vormittag...

Pladserne er indtaget. Territoriet omkring bordet er pisset af, det var ikke lige her vi skulle sidde, men det vidste vi ikke helt endnu. Vi kom faktisk til at sidde i baggrunden hvor det blå skilt for bryggeriet er. Stilhed før storm, eneste problem, hvor fanden er de bierfrauen nu henne når man lige kunne drikke en øl.

Det lykkedes trods alt...

Selvom reservationerne til overnatningerne måske ikke lige helt var i voldsom vinkel var der vist ingen tvivl om at bestyrelsens valg og reservation på balkon 2 i Hofbräu vakte en ikke ubetydelig eksalteret jubel blandt deltagerne, vi blev ikke helt 25, men vi fandt da ud af at fylde op med både øl og mennesker.

Udsigten fra galleri 2...

Det er jo næsten som at være der selv, her er det udsigten fra galleri 2, se foregående billede, men her i rigtig godt vue over alle de gode ting der skete i Hofbräu, men kan næsten mærke stemningen. Prøv lige at checke udsigten og tænk på dunsten fra omkring 5000 massbier løfter sig mod loftet, over mod vores bord. Så tro da pokker vi fik en lille skid på dernede.

Rekreativt område...Gettysburg...teil eins...

Dette er i bogstaveligste forstand et rekreativt område hvor man lige skal kigge på plænen inden man giver tømmermændene lov til at få fred og ro. En lille halv time herude i løbet af en 12 timers drukfest gør underværker. Det ved også enkelte udvalgte deltagere. Billedet er kun et udsnit af et større billede, som faktisk ligner en veritabel slagmark a la Gettysburg, folk er i hvert fald omtrent halvdøde.

...Gettysburg...teil zwei...

Her har vi så valgt at zoome lidt et på et helt tilfældigt par, oprindelsesland ukendt, men han har i hvert fald hånden solidt plantet et strategisk godt sted (virker det som om), der er en flaske inden for rækkevidde og han har så også lige haft lejlighed til at gylpe lidt på skulderen af hende...de hygger sig rigtigt...

Apfelstrudel und Schweinsnitterschwanz...

Den noget mere garvede Apfelstrudel er vist her i gang med gamle overleveringer fra tidligere afholdte ture, mens Schweinsnitterschwanz lytter opmræksomt efter inde de sikkert begge lige pludselig løber ind i en kampskål. Bemærk de her drikker med en hånd, det er tidligt på aftenen, respekt.

Mandestrip...und raus darnach...

Efter paraden er dette her jo grunden til at piger overhovedet vil vise sig til Oktoberfesten. Vi andre kigger selvfølgelig den anden vej. Ingen deltagere fra rejseselskabet har i øvrigt vist courage til at lave den slags. Men det kommer vel en dag. Bestyrelsen belønner i øvrigt sådanne festlige indslag fyrsteligt. Som regel bliver disse øjeblikkelidt smidt ud af telete på røv og albuer af vagterne.

Auf die tour...OF98...prost männer...

Hele flokken samlet, på galleri 2, der kan, som det muligvis kan ses på billedet her, sidde cirka 10 mand omkring et enkelt bord og vi endte med at have bemægtiget os to borde, som man må kæmpe for at holde på, selvom det nu var fredeligt nok på 1. salen, på trods af svenskere (udover Knäckebrot) og andre halvtilfældige tumber der troede der gerne ville sidde ved vores bord.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden...