Til indgangssiden for OF99 (33 kb)
 

Endlich på platz...

Von links, der Apfelstrudel, Tele von Hinten, Froschschwanz, Karrottenquartscherknödel, Schnotteheimer und ein unbekanter i togkupeen i EN137. Bemræk de medbragt plastikflasker fra de hjemlige himmelstrøg, indkøbt på hauptbahnhof i Kopenhagen og også årsagen til vi blev sparket væk fra "under uret" af en emsig überzugbeamter.

Bund eller tøsedreng...?

Von links der Froschschwanz, Drogenvixer, Karrottenquatscherknödel, Eisbein und Semmelknödel, et eller andet sted mellem Kopenhagen og Hamburg, og ganske givet før de opslidende interviews. Forlydender peger på der kan være tale om traditionen med at bunde mindst een øl i Storebøæltstunnelen.

   

Semmenlknödel entlich eingefangen...

Der Semmenlknödel eingefangen vom zwei Öcelan-leute i toget på vej med schnellzug mod landeshaupstadt München, primært på grund af hans formodede arbejde i den såkaldte bestyrelse mod bestyrelsen. Selvom det umiddelbart kunne se ud som om både gidsel og gidselstagere finder det ganske amüsant, er der ingen tvivl om alvorligheden i årsagen til de barske metoder
 

Tele von Hinten i snak med bestyrelsen...

Tele von Hinten bliver venligt "interviewet" af de to bestyrelsesmedlemmer Nudelknabe und Eisbein. Han indrømmede her tildels at være en del af bestyrelsen mod bestyrelsen og har iværksat arbejde på flere fronter. En tydelig indikering af medlemmets nervøsitet ses ved at etiketten på flasken allerede er kradset af. I baggrunden følger Ohne Name interesseret med i den klassiske good cop, bad cop-taktik.

   

Ikke alle var helt upåvirkede (af forhøret)...

...af bestyrelsens forsøg på at opklare, infiltrere og opløse den såkaldte bestyrelse mod bestyrelsen, se blot Höllenritterschwanz her, tydeligt påvirket af de nærgående spørgsmål. Det var især afslørende spørgsmål fra bl.a. Ohne Name som ses i baggrunden, der med sit skarpe blik for infiltrationer udfrittede Höllenritterschwanz. På billedet ses også Kleinschwanz II, meget naturligt afløseren for Kleinschwanz I, der blev solgt til en kameldriver i Egypten (og det er altså ikke løgn).

"Forhør" af Fahradfiggervogel...

Bestyrelsens bestræbelser på at komme bestyrelsen mod bestyrelsen til livs, betød også et intenst "forhør" af Fahradfiggervogel, der totalt og helt cool modstod bestyrelsens finter og trickspørgsmål, og fremdrev midt under intervewet en hel kasse cubanske cigarer, læg især mærke til Nudelknabe nærmest underdaningt tænder for Fahradfiggervogel, men Fahradfiggervogel arbejder også indenfor psykiatrien i sit civile liv (og er nok vant til det der er værre end sådan nogle drengerøve).

  Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...