Til indgangssiden for OF99 (33 kb)
 

Guten morgen...und prost...

Det meste af rejseselskabet er stadig vågne, klokken var vel en små 9 stykker på billedet her, der er allerede lagt godt fra land, men vi var en slags strandet på cafeteriat, hotellet lå kun nogle 100 meter væk, men vi kunne ikke komme til værelserne før først på eftermiddagen, og hvad skal man så, vi fik en god idé og drak nogle øl, sådan rent faktisk de næste par timer. Cafeteriet ligger på Hauptbahnhof og er egentlig ikke et særlig fedt sted, men vi fik bajere.

Ohne Name bunder en weissbier

På billedet ses den noget handicappede Ohme Name der for gud ved hvilken gang bunde en af de så udmærkede weissbier, her under kyndig bistand af et andet bestyrelsesmedlem, Nudelknabe. Det viste sig meget hurtigt, faktisk allerede under togturen, at Ohne Name på denne tur ville gøre sig usædvanligt godt bemærket, bl.a. de næste dage på Polizeibar, hvor folk simpelthen ikke kunne undgå at lægge mærke til ham.

   

Det første klip er det sværeste...

Der blev passet særdeles godt på skiltene på dette års tur, men her er Tele von Hinten røget i Schildt-ab-Schnitt-fælden og dommen falder prompte til stor hujen og hejen, for alle ved, ryger skiltet på nogen måde af, såvel fortsætligt som uforsætligt, ved alvor eller leg, dann kostet es. Tele von Hinten var den første på OF99 der måtte lade et klip på kortet og tog det vist ikke betydeligt værre på ham end at have jappet klippekortet i automaten hjemme i bybussen i Middelfart.

Einmal maus, immer maus...

Her er Karottenquatscherknödel fanget i et af hans mere rolige øjeblikke, faktisk havde han ikke følt sig så pokkers snakkesaglig om morgenen efter togturen, det havde muligvis gynget lidt meget både her og der for ham, så han luskede sig lige til at lur ind over bordet, men der var vist ikke mange der så det. De drak øl og røg smøger. Bestyrelsen overvejer i øjeblikket indførelsen af et Slaff-zu-Viel-ab-Schnitt på næste års tur. I baggrunden kan der lige skimtes et par trøjer med logo.

   

Der Katzenschwanz eksplodiert...

Dette er faktisk et kombinationsbillede af en af de trofaste støtter og bekendte af foreningen. Det er dog lige præcis her usikkert hvad der egentlig foregår. På cafeteriet eskalerede en selskabsleg med på en sindrig måde at få viklet kæden en anden vej rundt om skiltet, uden, selvfølgelig, at tage det af, det var det der var sporten. Det er muligvis det der foregår eller også er Katzenschwanz ved at eksplodere i et af hans velkendte nys, som kan give vindstød af stormstyrke, tidligere målt op til 55 m/s.

Bare fordi man er Wolf...

Bare fordi man har været til OF rigtig mange gange behøver man ikke at være mere hellig end andre. Det var ligesom efter Tele von Hinten havde åbnet ballet med et absnitt på sit skilt, ja, så skulle alle andre også prøve. Her går det udover Nudelknabe, der nu egentlig generelt har en lempfældig omgang med skiltet når først han er afsted, han har engang præsteret at kommer til morgenbordet på Kolpinghaus med skiltet vendt den forkerte vej, og han er forresten med i bestyrelsen.

   

En breakdancende smølfchen...

Denne mand (tror vi nok) er en gammel kending af foreningen. På OF99 stod han endnu engang for en del af underholdningen på cafeteriet da han med sit usammenhængende sydtyske kaudervælsk fik rappet og breakdancet sig gennem op til flere gentagne gange optræden og færdedes tydeligvis hjemmevant som en mellemting mellem pauseklovn og bordafrydder. 

Han havde nok at gøre med især den sidste arbejdsopgave, der var jo alle vores ølglas som hele tiden skulle ryddes af, og det gik hurtigt, ikke så meget med at få dem ryddet af, næh, at få øllene drukket. Under den lejlighedsvise fejen var han så også heldig at finde et enkelt skod eller to på gulvet der resolut blev tændt op under.
 

Ohne Name suger livet ud af en snaps...

Der var kræfter der arbejdede på at få Ohne Name til at gå kold før 12, her er han i gang med resterne fra den foregående aftens snaps, som vist Apfelstrudel ikke kunne knibe i sig aftenen før, men stik Ohne Name et sugerør og så skal han nok få kørt den smule Korn i kælderen. I krogene begyndte man allerede at snakke om at han muligvis havde et eller andet problem, alle vidste han var blevet noget handicappet på turen, og det var noget tidligt at kaste sig over de absolut stærkere drikke.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...