Til indgangssiden for OF99 (27 kb)
 

Jetzt geht's wirklich loss...

Indgangen til Theresienwiese, oder blot Wies'n for de mere garvede deltagere, indgangen ligger i det nordlige hjørne af den store festplads nogenlunde for enden af Schwanthalerstrasse, gaden med optogene både lørdag og søndag i åbningsweekenden i oftest midten af september. Bemærk de bredskuldrede deltagere med t-shirts i venstre side af billedet, det er et udvalg af deltagerne fra Die Tollen Dummen Dänen.

Der über-chef-wachtmeister...

Her har en række deltagere passet en af vagterne i Schnottenhamel op, tydeligvis en der kunne være über-chef-wachtmeister med vinkler eller stjerner på (de kan dog ikke ses). Der er rigtig mange af den slags vagter i ølteltene for at holde lidt orden og her har f.v. Nudelknabe, Katzenschzwanz, Apfelstrudel, Ohne Name, Höllenritterschwanz og Semmenknödel gjort forarbejdet und sich ganz schön eingeschmiert hos vores ven her. 

   

Til bords...

Et hurtigt stemningsbillede fra Schottenhamel. Det var denne gang på mystisk vis lykkedes bestyrelsen at få bestilt et bord, modsat dagen før, men her for første gang for i øvrigt på gulvet i et øltelt, de forrige år har vi været hensat til balkon og galleri. Det skulle være sig at være et ganske godt valg og vores bierfrau havde bestyrelsen også udvalgt til lejligheden.

Beste bierfrau jemals...

Bestyrelsen havde gjort forarbejdet kanongodt, den foregående dags mangel på bord blev der på en vis måde kompenseret kraftigt for ved valget af bierfrau, bestyrelsen havde i de tilsendte kataloger valgt årets bierfrau blandt de mange gode (og sikkert rare) bierfrauen. Her ses Katzenschwanz, Höllenritterschwanz og et par uidentificérbare deltagere midt i en ølbestilling.

   

Ein wachmeistermaus...

Deltagerenes charmeoffensiv mod de store horder af vagtfolk ville ingen ende tage, her ses f.v. Ohne Name, Karrottenquatscherknödel og Fahradfiggervogel i en eller anden form for barat-afprøvnings-seance. Karrottenquatscherknödel står her højtidligt med vagtens mötz (en baret) til stor morskab for vagten bagved. Fahradfiggervogel ser en smule betuttet ud, men han har nok bare ikke drukket nok endnu, eller måske har han netop det.

Ohne Name bunder en mass for Nudelknabe...

Her ses Ohne Name i optakten til årets Fligender Holländer, i færd med at bunde en mass for Nudelknabe, mens det det stadig er lyst udenfor. Der lader ikke til helt at være fyldt op på gulvet endnu, vi ankom til Schottenhamel klokken 12 præcis, idet det simpelthen er kravet ellers annulleres bestillingen og de forudbetalte øl- og hänchenbilletter, se længere nede, vil være tæt på at være ugyldige og det ville være et frygteligt spil.

   

Kult eller knald i låget...?

Nudelknabe præsenterer her noget der med tiden er blevet en smule kult blandt deltagerne. Under OF96 fandt Mauschwanz på at hænge ølkruset i kæden og det fandt en række deltagere ret kultagtigt og efterabede ham hurtigt. Desværre betyder denne løsslupne omgang med skiltet at kæden jo af naturlige årsager er nødt til at åbnes og det sidestilles med at tage skiltet af, og det er et brud med en af grundreglerne og koster et klip øjeblikkeligt. Der er ingen nåde og der er ingen ære eller status i et schild-ab-schnitt.

Höllenritterschwanz som Herbert...teil eins...

Her ses Höllenritterschwanz i endnu en musikalsk optræden til OF99. Efter en del forhandlinger med de til lejligheden hyrede tubaorkester indvilligede vores Höllenritterschwanz i at ville dirigere et nummereller to fra den gode orkesterudkigpost midt i ølteltet til absolut og ekstatisk hujen fra de øvrige deltagere, der måtte kæmpe om at få en plads sammen med Höllenritterschwanz på podiet for at forevige dette højdepunkt. Det lader umiddelbart til der er en vis pondus ved at stå der med taktstok blandt tubaer og lederhosen og agere Herbert von Karajan.

   

Höllenritterschwanz som Herbert...teil zwei...

Iført en nobel dirigenthat (med hvid dusk) fører Höllenritterschwanz her an med den nok største eksponering af Die Tollen Dümmen Dänen til OF godt hjulpet af diverse merchandise udstyr som kadaverskilte og t-shirt samt sweatshirts. 

Höllenritterschwanz som Herbert...teil drei...

Her ses en række af opbakningen til vores ultimative musikalske indslag på OF99 dirigeret af den (til podiet) opsendte Höllenritterschwanz. Her ses  trøjernes berettigelse tydeligt, eksponering af logo og internetadresse for foreningen, total godt. 

   

Darf ich...Drogenvixer tanzt...

Drogenvixer i aktion, det kan godt være Drogenvixer ikke rykkede så voldsomt i gear med drikkeriet, men han var bestemt en meget positiv oplevelse socialt, idet han nok egentlig var mere sammen med alle andre end de øvrige deltagere, han forstod at mænge sig med de lokale, her bl.a. med en lokal bimbo. Der var en der havde inviteret Drogenvixer med til dette års OF, men som desværre fik delvist forfald, men det lagde på ingen måde overhovedet en dæmper på Drogenvixers udskejelser. En godt eksempel til efterfølgelse for nye som gamle deltagere.

Hallochen du kleiner...

Her ses en del af bestyrelsen i færd med at shanghaje en lokal ølteltsfotograf med charmerede kommentarer, men der havde de heller ikke set resultatet af hendes bestræbelser, et total ubrugligt billede taget med digitalt kamera og printet ud på noget der i hvert fald ikke var ordinært fotopapir, der eller normalt skal bruges til formålet. Der er altså åbentbart  ikke som man siger, det er ikke teknikken, men personen bag kameraet, men uh ha, tænk hvilket resualtet det kunne være blevet hvis teknikken var lige så god som hun nu så ud...hm...

   

Verdens smukkeste bierfrau....

Der er tydeligvis en vis beundring for denne bierfrau, hun var faktisk også uhyggelig lækker, og endda ganske flink da hun lige tøede en smule op og var mere modtagelig overfor deltagerne (handyrenes) forsigtige kommentarer m.m. Læg mærke til de glade smil hos knægtene for slet ikke at tale om Eisbeins helt saglige udtryk. Det forstår man. 

Nudelknabe smokes the cigar...

Øjensynligt meget mod sin vilje presses Nudelknabe af de øvrige deltagere til at patte på en af Fahradfiggervogels importede cigarer, det bekommer ham vist ikke videre rart, men drikker man øl, så skal man ryge og rigtig mænd ryger cigarer, men det er mest for helt rigtige mænd over 30 og det udelukker jo allerede en del af selskabet.

   

Bärchen...

Det vakte en vis forundring og faktisk ekstem jubel da Apfelstrudel glædesstrålende kom slæbende med denne bärchen vundet et eller andet ukendt sted på festpladsen. Det er lige før den er bredere over skuldrene end Apfelstrudel selv og det skulle senere vise sig den fik mere at drikke end en stor del af selskabet og opførte sig i det hele taget uhæmmet, både her i ølteltet, på den videre tur i byen med drengene og på hotellet efterfølgende.

Bärchen sauft...

Her hjælper Katzenschwanz det nye medlem af foreningen med det praktisk med øldrikningen. En venlig sjæl har p.t. overladt sin t- eller sweatshirt il bamsen, men det var på eget ansvar, idet den i hvert fald har fået en vis patina. Bemærk i øvrigt den noget sorgmodige udtryk i bamsens øjne, det er ved at være tid til at vende hjemad, men inden bamsen nåede af crashe (på flere måder) var den lige en tur på luderbar og den er god nok.

   

Gutscheine for bier und hänchen...

Her viser en tydeligvis noget påvirket Tele von Hinten og Fahradfiggervogel et par gutscheine for henholdsvis øl og en halv grillkylling, de primære næringsmidler for deltagerne til OF. Ved forudreserveringen af bordet i ølteltet kræves et vist minimumssalg og ved betalingen af reserveringen udleveres et antal kuponer svarende hertil. En mass koster omkring DEM 11.50 og hänchen omkring DEM 15.80.

Semmelknödel gået kold før tolv...

En øjensynligt noget søvnig Semmelknödel tager sig en lille lur under de voldsomme begivenheder, hvor han givetvis har drukket om kap med bamsen eller nogle andre deltagere. Det er ikke populært at sove i og under ølteltets dug, bliver det opdaget bliver man uhøfligt puffet til af både deltagere og vagter, men ingen så (eller hørte) Semmelknödel her. Det er da meget süss. Das was es. Auf wiedersehen. Bis OFY2K.

Tilbage til forrige års tur Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden