Til indgangssiden for OF99
 

Ohne Name bunder endnu en weissbier...

Reservationsskiltet kan lige skimtes fastklistret til borden ved vandflasken (hvem fanden er det der drikker vand til OF). Som det vil kunne ses her og andre steder er det et par udmærkede høje borde, en god drikke- og læne-sig-op-af-når-man-er-lidt-træt- højde. Her hjælper en af deltagerne den noget handicappede Ohne Name med at bunde en pils, men det er vel kein problem med den mund har har.

Australske juhu-aerobics-cheerleader-chicks...

Midt i Polizeibar blev vi indvaderet af disse kække og fikse chicks fra downunder, de var vel en eller anden form for juhu-aerobics-cheerleader-chicks, de gik totalt amok da vores polizeibar-kommisar begyndte at spille gamle Abba-numre, det gik vi også en smule i selvsving, men det var jo nok mest på grund af de gjorde det, men de var meget sjove og så så de da forresten også meget godt...søde ud.

   

 

 

Reserviert...

Foreningens trofasthed belønner sig. Efter at troligt have frekventeret Polizeibar jedes jahr siden vistnok 1997 (vi er ikke helt sikre på starttidspunkt (vi kan ikke huske det (vi var for fulde))), kom belønningen ved to gange reserveringer af de bedste pladser på Polizeibar både til paraderne lørdag og søndag. Her overfor ses reserveringen til os "...ab 10 uhr". Toll.

Gibt her...

Katzenschwanz i en tydelig gestus "hey, stik mig lige den øl", en situation man tit kommer i når man et til OF. Fra venstre Tele von Hinten, Katzenschwanz, Drogenvixer (i et (forholdsvis) roligt øjeblik), en træt Froschschwwanz, en kæk Karottenquatscherknödel og en Semmelknödel der ser ud til at selskabet keder ham, men det kan bestemt ikke passe (men han er også den der har drukket mest (se glasset)).

   

Det sidste der blev set til den...

Se godt på dette billede. Det er nærmest det sidste der blev set til Nudelknabes prøjsermötz, da dette klenodie under mystiske omstændigheder forsvandt efter at have været med til samtlige ture til OF. Det er faktisk ret trist og det kan ende med en retsag mod de implicerede. Bestyrelsen overveje at udlove en findeløn. Det er vigtig med tilvejebringelsen af hatten.

Hawaii...?!

Semmelknödel undervejs til at få solstik, er tydeligvis i gang med at fortælle sømandshistorier som Eisbein ikke tror videre på, altimens fotografen blot skåler og tænker "skide være med det". Hawaiiskjorten lader til at have sneget sig med i kufferten hos de tre, Froschschwanz i baggrunden (i rød) og de to gutter her i forgrunden.

   

Polizeibar lidt på skrå...

Her skåler Tele von Hinten for endnu en tur til Oktoberfest, det gode vejr og den gode udsigt, dels fra Polizeibar og til Deborah (eller er det måske til Fahradfiggervogel (?)). I baggrunden kan man muligvis lige skimte Semmelknödel med sin flowerpower-hippie-agtige trøje ved siden af den australske (?) Deborah.

Gruppenbild am Polizeibar...

Et gruppebillede ved siden af kølecolaskabet på Polizeibar, bemærk Katzenschwanz er undervejs til at blive kørt i kælderen af Der-Polizeibar-Fahrstuhl, der vakte en voldsom jubel ved vores første møde med dens evne til at servere kassevis af åbenbaringer og der er fortsat en vis voldsom religiøs jubel ved brugen af den (uden vi dog egenhændigt har betjent den).

   

Ab gehts nach Theresienwiese...

Froschschwanz og Klamottenquatscherknödel et eller andet sted på Schwanthaler Strasse på vej ned mod Theresienwiese. De er her gået amok for endelig har deltagere spottet bestyrelsens luftskib, alle troede nok det var bare tom snak, men næh, her ses det tydeligt i luften og det er ikke en UFO.

Man gjorde et holdt...

Der var jo lang vej til Thesienwiese, så et ølstop blev indlagt på vejen derned, og mindsanten om ikke Deborah stadig hang med, men hun havde nok opmuntret et par af gutterne i selskabet (eller var det omvendt) og vi fulgte vist alle med et skævt blik, her sidder hun f.eks. og læser i et pornoblad.

Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...