Vorstandsausflug (33 kb)
 

Kuppet...

Baggrunden for bestyrelsens ekstraordinære Berlintur var egentligt noget så grusomt som undergravende virksomhed og et juntaagtig kup indenfor bestyrelsens egne rækker. Den ene halvdel af bestyrelsen Nudelknabe og Schnottenheimer lagde for resten af bestyrelsen Ohne Name og Eisbein et forslag til en eventuel ekstraordinær tur for bestyrelsestur (noget hele bestyrelsen havde haft planer om længe). Hvad der imidlertid blev lagt ud som var det et forslag til hotel, rejserute, tidspunkter etc. var imidlertid en allerede tilrettelagt og reserveret rejsepakke. Med andre ord, en del af bestyrelsen havde selv taget initiativet og iværksat et arbejde der ikke var godkendt af de 2 andre medlemmer. 

Ab gehts...

Bestyrelsens restende 2 medlemmer fandt imidlertid de var blevet ført bag lyset på den fede måde og det kom derfor ikke til en opslidende retsag. Billedet ovre t.v. viser en reservationsbillet.

Bestyrelsen havde opbygget første del ef ekskursionen på et koncept man kan kalde "jævn togdruk" Det er et koncept man også kender fra selve
oktoberfestturen. På billedet ses Nudelknabe og Eisbein svært kvæstede i en skov af flasker. Hvem der havde købt æsken med Smarties er aldrig blevet opklaret. Smartieskøb anses af bestyrelsen for at være en streng forbryddelse og generelt bøssenarrøvsagtigt.

   

Es wird gesauft

Bestyrelsens 2 medlemmer Ohne Name og Schnottenheimer er også hård ramt af traumatisk, uansvarlig og umoden druk. Ohne Nahme kæmper dog hård imod. Hans medicin er tilsyneladende at drikke endnu mere. Læg mærke til hvordan Ohne Name respektere den uskrevne regel der hedder at man aldrig fjerner pappet om den sidste flaske i en sixpack pils.

Motion er vigtig...

Alle bestyrelsens medlemmer er enige om at ideen med aktiv ferie er god. Man har derfor her bevæget sig fra selve kupeen ud på gangen for sandsynligvis at ryge en smøg. På billedet ses fra venstre Nudelknabe, der øjensynligt forsøger at gemme smøgen bag ryggen, og Ohne Name. Bag Ohne Name titter Eisbein (med mötz) lidt sky og hjorteagtigt frem (sikkert også med en smøg).

   

...mere motion er mere vigtig

Under en sådan togtur holder toget nogle gange et pitstop. Bestyrelsen er her ude at besigtige en banegård der kan være Hamburg Altona. Som man kan se er man på billedet begejstret for atter at befinde sig under mere eksotiske og gode velkendte forhold, fra venstre Ohne Name, Nudelknabe og Eisbein. Fotograf er formodentlig Schnottenheimer.

Weiter gehts...

En samlet bestyrelse ses her på billedet. Mens de tre af medlemmer ser ud til at have nydt godt af den heftige motion, ser det umiskendeligt ud til at Eisbein stadig er hård kvæstet. Bestyrelsen havde en mission i at fylde togbordet totalt op med øl før ankomst am Bahnhof Zoo i Berlin. Missionen synes lykkedes og en flink (og overbærende) medpassager forevigede begivenheden.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...