Vorstandsausflug (33 kb)
 

Guten morgen

Billedet er taget om morgenen efter ankomsten til Hotel Bregenz på Bregenzerstrasse i Berlin. Man ser her Nudelknabe i gang med sin morgenbøn eller også er han bare åndsvag på billedet.

Guten zimmer

Hotellet var et udmærket sted lige op af Kurfürstendam og tæt på kunne man også finde det meget berømte festssted "Daß Klo" (pisshaus på berlinsk). På Daß Klo fik man øl serveret i urinflasker der kendetegnede sig ved at være totalt svære at drikke af. På væggen hang der andre lækre toiletartikler og når man så skulle på det rigtige toilet blev man overfaldet af en bjørn. Man må sige at Daß Klo er et festligt sted der kan anbefales. 

   

 

 

Bestyrelsen lokket til fadet...

På billedet oppe til højre, billedet fra hotellet, ses blomster, seng, fjernsyn, Lipton Icetee, blomst og Schnottenheimer der tæsker en tidligere KGB agent sønder og sammen, men det er bare ikke på billedet.

Kortet herover er fra et sted bestyrelsen bestemt ikke var. Men eftersignende var det noget med tegnefilm eller sådan og det med nogle noget besynderlige åbningstidspunkt må man dog sige. Kortet menes at være kommet bestyrelsen i hænde på den kendte Kurfürstendamm, hvor man forsøgte at lokke bestyrelsen til fadet og ind i en af de luskede og lurvrede sidegader til denne Club Sophia.

Okker gokker gummiklokker...

Da bestyrelsen valgte at gå i byen om aftenen da  man var ankommet til Berlin, stod man imidlertid med det alvorlige problem  der hedder at komme op
om morgenen relativt tidligt. Man havde lagt et heftigt program næste dag, og måtte derfor bede receptionen om at ringe op da man ikke ville være i stand til at vække sig selv. 

Der opstod imidlertid tvivl om hvordan man skulle kommunikere med de ældre mennesker i receptionen. Resultatet blev tre udkast skrevet på tre ølbrikker (her fotograferet i elevatoren). Man trak derefter lod om hvilket man skulle lægge i receptionen (se nedenfor).

   

Den ene valgmulighed

Den første af de to ølbrikker der ikke blev valgt. Billedet er måske uskarpt og pixeleret, alligevel har vi valgt ikke at nedfælde teksten tydeligere (den tåler vist ikke yderligere offentliggørelse).

Den anden valgmulighed

Den må tilskueren om nødvendigt selv tyde. Den tredie ølbrik blev afleveret til receptionen og er aldrig set siden og blev heller ikke kommenteret af de ældre mennesker (og vi kan ikke huske om vi kom op den morgen).

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...