Grafik til Nachrichten (26 kb)

2001 | 2000 | 1999

19/12-99: Jule- og nytårshilsen udsendt

En forholdsvis kortfattet, men velment, jule- og nytårshilsen blev sendt til foreningens medlemmer og potentielle medlemmer bl.a. også med besked om den kommende opdatering af hjemmesiden.
 

10/12-99: Bestyrelsens julefrokost endte i et sandt festfyrværkeri

På et veludvalgt sted har bestyrelsen endnu engang afholdt en julefrokost, naturligvis for ganske og aldeles egen regning, for at diskutere de fremtidige mål for foreningen. Det var en traditionel dansk julefrokost, ikke den helt store gastronomisk kunnen fra det udvalgte spisested, men dog ganske og aldeles solidt. Julefrokosten sluttede da bestyrelsen blev smidt ud som de sidste i restauranten (!) og det til et festfyrværkeri i den omtrentlige retning af Tivoli. Bestyrelsen var ganske benovet over denne gestus fra de taknemlige medlemmer af foreningen og var af opfattelsen, at det jo var ganske unødvendigt. At årets modeopvisning med Isabelle Kristensen kollektioner blev fremvist i Cirkusbygningen med besøg af bl.a. Prins Albert af Monaco afsluttedes på eksakt samme tidspunkt undgik naturligvis bestyrelsens fulde (!) opmæksomhed.
 

15/10-99: Regnskabet opgjort for OF99

Det er omsider lykkeds bestyrelsen at opgøre udgifter og indtægter for dette års tur til München. Det viser sig at det er lykkeds bestyrelsen at få sammenhæng i regnskabet og kun har måtte kunne konstatere et underskud og dermed tab for foreningen på DKK 24,36 pr. deltager på turen, et tab som bestyrelsen går ind og dækker. De respektive væddemål og konkurrencer deltagerne imellem på turen er ikke opgjort. Deltagerregnskabet  kan rekvireres af deltagerne som enten tekstbehandlings- eller regnearksdokument (specificér ønske). Rekvirer regnskabet.
 

03/10-99: Telegram fra Ritzau

Et telegram fra Ritzaus Bureau er kommet bestyrelsen i hænde og for den trænede oktoberfestdeltager kan der muligvis påpeges indtil flere fejl i telegrammet. Bestyrelsen er naturligvis oprørt over at denne form for misinfomation udsendes til den uvidende danske befolkning. Læs telegrammet under Pressematerial.
 

09/09-99: Formøde på 90'eren på Frederiksberg

Oprindelsesstedet for de årlige ture til München er det gamle udskænkningssted 90'eren på Gl.  Kongevej 90 på Frederiksberg og bestyrelsen ønskede at fejre 5 års jubilæet med afsløringen af en mindeplade. På denne festlige dag var en række af deltagerne til OF99 dukket op dels til forudbetaling af turen og dels til afsløringen. Se billederne fra receptionen.
 

01/09-99: Oplagt bierspiel for ølsjæle

Det er lykkeds bestyrelsen via den kommende deltager Drogenvixer at komme i besiddelse af et ægte ølspil og hvad kunne være mere passende som optakt til en rigtig oktoberfest. En mail med opfordring til en konkurrence mellem dette års deltagere blev udsendt, en opfordring der blev taget en anelse for bogstaveligt og hvor bestyrelsen nærmest offentlig blev hånet, så en officiel vinder er endnu ikke kåret. Ølspillet startes med F1, piletasterne bevæger bartenderen, mellerumstasten serverer øllene og registrerer man sig som bruger kan man uploade highscore til internettet. Download bierspiel (~258 kb).
 

15/07-99: Rekordstort antal deltagere til dette års tur

Bestyrelsen har på et møde d.d. fået endeligt fastlagt den rekordlange deltagerliste til dette års tur. 16 deltagere har klogeligt valgt at drage ad München til i dagene 16. til 20. september 1999 og herunder opdelt efter anciennitet: Die Wölfe: Eisbein, Nudelknabe, Ohne Name, Schnottenheimer, Apfelstrudel, Froschschwanz, Katzenschwanz, Semmelknödel og Tele von Hinten. Die Wölfchen: Fahradfiggervogel, Höllenritterschwanz. Die Mäuse: Drogenvixer.
 

16/06-99: Kommende datoer for Oktoberfest i München

Oktoberfest 2001 22/09 til 07/10-2001, Oktoberfest 2002 21/09 til 06/10-2002, Oktoberfest 2003 20/09 til 05/10-2003, Oktoberfest 2004 18/09 til 03/10-2004, Oktoberfest 2005 17/09 til 03/10-2005.
 

28/05-99: Sidste frist for tilmelding 

Datoen er den absolut sidste frist for indsendelse af løsning og indbetaling af forudbetalingen for dette års tur. De løbende tilmeldinger og forudbetalinger noteres af bestyrelsen med dato for modtagelsen og deltagelse i dette års tur forventes at gå efter anciennitet og tilmeldingstidspunkt. Efter udløbet af tidsfristen sker deltagelse på helt eget ansvar og initiativ.
 

23/05-99: Hjemmesiden opdateret 

Bestyrelsen er påbegyndt arbejdet med opdatering af oplysningerne på hjemmesiden og forventer at kunne tilbyde de seneste nyheder om den aktuelle tur samt historiske oversigter over de tidligere års ture til det bajerske. Der vil muligvis også blive tale om bulletiner fra de løbende bestyrelsesmøder.
 

20/05-99: Reminder udsendt til mulige deltagere 

En reminder udsendtes til potentielle potente deltagere med en opfordring inden fristens udløb den 28/05-99 for indsendelse af løsningen på dette års opgave og indbetaling af forudbetalingen. Det fastsloges i brevet at bestyrelsen under ingen omstændigheder kan yde nogen form for hjælp til løsning af dette års gåde. Det hverken vil eller kan bestyrelsen. Der opfordredes imidlertid til omfattede kreativitet i besvarelserne for derved (måske) at opnå bedre mulighed for deltagelse.
 

10/05-99: Indbydelser udsendt til potentielle deltagere 

Indbydelser udsendtes på denne dato til en lang række af potentielle deltagere til dette års tur. En række af tidligere deltaget, men bestyrelsen har traditionen tro også udsendt til en lang række nye, de såkaldte mäuse, for derved at kunne introducere de sydtyske herligheder ved en senere lejlighed.
 

16/04-99: Hjemmeside oprettet for Die Tollen Dummen Dänen 

Bestyrelsen har med særdeles velvillig hjælp fra Tele von Hinten fået iværksat en hjemmeside på http://www.oktoberfest.dk, og det skal i parentes nævnes at den officielle side for Oktoberfest i München er http://www.oktoberfest.de/, så det er flot at vi har kunnet sætte os på domænet. Vi vil bruge siderne til informationer om den aktuelle tur, udsendelser af materialer og historiske oversigter med historier og billeder fra tidligere ture.
 
 

2001 | 2000 | 1999

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangssiden