Grafik til Nachrichten (26 kb)

2001 | 2000 | 1999

03/08-00: Opvarmningsaften inden OFY2K 

På utallige opfordringer skal bestyrelsen hermed orientere om at der er afholdes hyggeaften (og bemærk togbetalingsaften) torsdag den 31/08-00 klokken 20 på 90eren på Gl. Kongevej på Frederiksberg. For dem der har mulighed for at være tilstede ved denne enestående lejlighed, vil der bestemt være en chance for at se oprindelsesstedet for Die Tollen Dummen Dänen, og til at varme lidt seriøst op inden det går sådan wirklich loss i München, for her er også velskænket fadøl. For dem der ikke har mulighed for deltagelse er betalingsfristen for billetten m.m. til foreningskontoen den 28/08-00. Der vil tilgå nærmere oplysninger af breve der snart vil være undervejs til dette års deltagere. 
 

03/08-00: Deltagere til OFY2K opgjort 

Efter betalingsfristens udløb havde 18 deltagere indbetalt det forhøjede depositum til foreningens konto heraf 5 mäuse og resten derfor gengangere (!). Derfor tyder noget på vi allerede har udsigt til en rekordstor deltagelse, idet vi endnu ikke før har været mere end 13 afsted af gangen, så det er rigtig godt. Det må bestemt være den positive omtale og de tidligere deltageres ihærdighed med hvervning af nye deltagere. Godt gået. Der er nu reserveret i øltelt og toget skulle være på plads, men desværre kniber det fortsat med overnatningen på hotel, og situationen bliver nok desværre den vi må opsøge overnatning ved ankomsten, i hvert fald for dem der ikke ønsker Teilkirchen. 
 

03/08-00: Hjemmesiden tilmeldt søgemaskiner og indekser m.m. 

Bestyrelsen har tilmeldt vores hjemmeside til søgemaskinerne Altavista, Yahoo og Google, med en kort medfølgende tekst på udenlandsk om vores formål (!) og om sitet er på indenlandsk. Tilmeldingen er sket i juli måned og det vil muligvis kunne kaste et par fremmede besøg af sig. Der er nu også link til os andre steder, bl.a. har Karottenquatscherknödel på deres hjemmeside http://www.echelon.as lavet et link til siderne, og vi har ligeledes fået efteretning om Die Tollen Dummen Dänen nu også findes på sitet http://www.stodder.dk, et sted for platte sjæle, så det passer vel meget godt. Se yderligere forklaringer under vores linkside. 
 

29/05-00: Indbydelser udsendt til potente potentielle deltagere til OFY2K 

Bestyrelsen udsendte indbydelser og årets optagelsesprøver sammen med oplysninger om et seriøst omlagt depositum for deltagelse. Optagelsesprøverne til Die Wölfe og Die Wölfschen, de mere garvede deltagere, og den til Die Mäuse, altså nybegynderne, stillede begge uhyre store krav til intelligens og kreativitet hos de eventuelle deltagere. Adgangskortet til OFY2K er betingelsesløst tilbagesendelse af optagelsesprøve og indbetaling af depositum. Inkluderet i indbydelsen var også den kedelig meddelelse om det endnu ikke var afklaret med overnatningen og der muligvis er risiko for det kommer til at hedde campingplads i Teilkirchen (til umiddelbar stor ærgelse for en lang række deltagere). Betalingsfristen for depositum er 01/07-00. 
 

06/05-00: Vigtigt forvarsel om OFY2K udsendt til tidligere deltagere

Efter hemmelige forhandlinger kan det oplyses, at bestyrelsen arbejder fortsat på en række af de praktiske detaljer omkring OFY2K bl.a. diverse reservationer m.m. Det nævnes i det vigtige forvarsel udsendt til tidligere deltagere, at der i den nærmeste fremtid er vigtige beslutninger undervejs fra bestyrelsen, beslutninger der vil få afgørende betydning for dette års tur herunder visse økonomiske konsekvenser for deltagerne. Det kan iøvrigt oplyses, at bestyrelsen har skrevet til Semsikil Halil, chefen for Polizeibar på Schwanthalerstrasse, for at indgyde os i.f.b.m. næste års tur. 
 

01/05-00: Märkbar på Vesterbro 

På Vesterbro i København findes cafeen Märkbar, hvor udgangspunktet ifølge http://www.aok.dk "...er uprætentiøst, men bag denne facade gemmer sig overvejelser, der handler om finsk musik, weissbier og tysk punkkultur". Cafeen gør en ære i ikke at spille popmusik, men derimod alt fra Underworld til Rammstein eller 22 Pistepirko (som betyder 22 pindsvin på finsk og udtales "gaks kymmen'ta' gak'si pisti' pirko", red.)". Bestyreren skulle efter bestyrelsens oplysninger hedde Palle og han jonglerer selv med weissbier, plader og hjemmelavet mad samt forskellige drinks. Der er "frohe stunde" mellem 21 og 22, hvor den tjekkiske øl Budvar skulle sælges til høkerpris. 
 

01/04-00: Weissbier på dansk 

Det er kommet bestyrelsens kendskab, at der nu igen brygges den gode weissbier på dansk jord, og det endda på flere lokaliteter i kongeriet. Bryggeriets månedsavis oplyser, at månedens bryg i juni er weissbier, jf. avisen "hvedeøl, blomster og frugt i smag og duft, læskende", mens juli måned byder på mørk weissbier, som er "kraftigere end den lysere weissbier" (!). Når vi kommer til oktober og november skal der også gøre specielt opmærksom på oktoberfestøl, "fyldig og rund, let bitter" ifølge månedsavisens oversigt. Øllet kan nydes på Bryggeriets bryggerier (!) Apollo i København, Sct. Clemens i Århus og Bryggeriet i Herning. 
 

10/03-00: Bestyrelsesmøde om OFY2K 

Bestyrelsen har iværksat forberedelserne til den kommende tur til OF, som i vanlig beskedenhed har fået navnet OFY2K, da det er  årtusindets første tur. Dette års tur vil foregå fra torsdag den 14. september 2000 henimod aften med Oktoberfestekspressen fra Kopenhagen Hbf m.m. og vil vare t.o.m. mandag den 18. september 2000 sen aften. Der arbejdes på reservationer på det samme hotel som sidste år, mens vi traditionen tro, vil satse på andre øltelte end de tidligere år. Der er endnu ikke reserveret på Polizeibar. 

På bestyrelsesmødet blev en række henvendelser til bestyrelsen også behandlet, bl.a. om kommende deltagere og kommentarer til  hjemmesiden, sammen med praksis for den kommende tur herunder de økonomiske perspektiver, som nok vil blive strammet op.  Tidligere deltagere i OF vil midt i marts blive opfordret til at komme med mulige deltagere, bestyrelsen har allerede modtaget en del seriøse henvendelser, og der vil i år være et begrænset antal pladser. Der vil i løbet af maj måned blive udsendt en indbydelse til deltagelse. 
 

09/02-00: Hjemmesiden opdateret og reorganiseret 

Det har taget noget tid, men nu barsler bestyrelsen med en ny og udbygget hjemmeside på www.oktoberfest.dk bl.a. med nye farver og langt flere billeder. Der er elementer af det gamle (og noget håbløse halvhjertede) forsøg på at skabe noget hjemmeside, men der er nu kommet flere underliggende sider på hjemmesiden samt en lang række billeder. Langt de fleste billeder vil være koncentreret omkring de enkelte år, men opmærksomheden henledes også på siderne med Berühmtheiten og Mittgliedern, og som noget nyt er der også indføjet en side med hvad pressen har skrevet om Oktoberfest. Forbedring og udvikling af siderne vil foregå løbende og kommentarer modtages gerne. 
 
 

2001 | 2000 | 1999

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangssiden