Til indgangssiden for OFY2K+1

ofy2k02.jpg

Trods septembers triste begivenheder gehts los...

I det herrens år 2001, to giganter styrter sammen den 11 september, en kujon vil udslette den vestlige civilisation, men hvad gør Die Tollen Dummen Dänen, de tager til Oktoberfest. Osama Bin Laden havde endda truet med bål og brand, ja, endda sprænge Theresienwiese i luften, men bystyret i München besluttede under pres fra bestyrelsen, at gennenføre årets Oktoberfest. Således kunne man også i år mødes under uret og starte med en lille bierchen (men vi statsbanerne glemte at smide os væk dette år).

ofy2k02.jpg

Probleme mit den bierchen

To Wölfe og to Wölfchen sidder og er bare enormt sociale. Man kan på billedet se Klabauderschwanz (wölfchen i sort trøje t.h.), der efter mange års pause fra Oktoberfesten er vendt tilbage, og forsøge at åbne en øl, men blotter således også han er fuldstændig ude af træning og ham har bestyrelsen længere gerne have med, men det har vi alligevel ikke fortrudt, men se de tre andre medlemmer ser chokeret til hvordan denne Wölfchen ubehjælpsomt prøver at komme en øl til livs, og så er han endda en af søens folk.

ofy2k02.jpg

Bestyrelsen modtager gaver fra bestyrelsen...

Vi befinder os i førerkupeen i toget mod München. Bestyrelsen har netop af bestyrelsen modtaget en t-shirt og identitätskarte. Motivet på t-shirten var i år på bagsiden Die Tollen Dummen Dänen logo, med et par lettere berusede ørne i baggrunden, som indgangssiden på denne hjemmeside. På togruden i baggrunden skimtes Katzenschwanz og Höllenritterschwanz, skåret ud i pap, så alle kan forstå det.

ofy2k05.jpg

Kinderüberraschung

Der Maus Furunkelfurz i dialog med 3z (eller noget matematisk i den retning). Gymnasieeleverne var længe i dybt chok over at komme i vogn med 14 hærdede oktoberfestdeltagere fra Die Tollen Dummen Dänen. Det var som at putte tigerhajer i samme akvarie med gubier. Alle gubierne overlevede dog turen ned igennem tyskerland, idet alle tigerhajerne var dem venlig stemte. 
 

ofy2k06.jpg
 

Situationen omkring Tele Von Hinten

Noget langt værre en bøsseklovnen Osama Bean Langtudedin´s terrortrusler, var Tele Von Hintens trusler om at melde afbud til årets tur. Dette grundet arbejdsforhold og fly der ikke ville flyve fordi ham araberen fløj ind i skyskrabere. I sidste øjeblik tog Tele Von Hinten dog den helt rigtige beslutning at deltage. På billedet ser man Tele Von Hinten igang med at inspicere sit identitätskarte for eventuelle letpåklædte væsner af et andet køn.

ofy2k02.jpg

Offer for mobning...?

Totengräberfiggerfitz var lige fra starten udsat for den groveste mobning fra alle medlemmers side. På et tidspunkt blev det for meget og staklen brød sammen. Han satte sig tudende ind i en kupe og der sad han resten af turen. Dette er den skindbarlige sandhed. Det er ligeså sandt som at Bestyrelsen Mod Bestyrelsen har et stort udbygget og velorganiseret terrornetværk i mange lande. Det der ikke sker på billedet er, at Totengräberfiggerfitz for sig en lur.
 

ofy2k02.jpg

Bestyrelsesmedlem i forhør…måske…

Schweinssnitterschwanz har en grimasse på der antyder, at han er igang med at forhøre et bestyrelsesmedlem. Men vi kan ikke i skrivende stund ikke komme på hvad. Det har efter al sandsynlighed ikke været af betydning. Sådan er det oftest med Schweinsnitterschwanz. Han er god nok, men han fyrer altid en masse scheiße af. I forgrunden Nudelknabe, Ohne Nahme og Schnottenheimer. I baggrunden ses Totengräberfiggerfitz der er kommet stærkt igen efter sit sammenbrud. 

ofy2k02.jpg

Santa Lucia...noch einmail...

Traditionen tro hvar der også i år luciaoptog igennem toget. Teksten i sangen kender vi jo alle så den skal ikke gengives her. Optoget i år var en ekstraordinær stor begivenhed, idet den fortsatte ud i barvognen. Mange af bargæster var vidne til dette storslåede skue, som vil gå over i historien som et af de bedste optog nogensinde. I forgrunden ses Eisbein. I bagrunden burde man kun se et kæmpe optog men det kan man sjovt nok ikke.
 

ofy2k02.jpg

Würstelchen

Man skal være rigtig sulten når man kaster sig over Deutche Bahn mad. Froschschwanz var så sulten at han ofrede en mindre formue på disse små pølser der mest af alt ligner det en kat efterlader umiddelbart efter den har sat en dåse Whiskas til livs. Man skimter tydeligt frygten i Froschschwanzes øjne. I baggrunden ser man Nudelknabe der er klar til at gribe ind og give psykisk og fysisk førstehjælp, skulle det gå helt galt.

ofy2k02.jpg

Keine pardon...und sauermaulerei später...

Ja, sådan går det når man kalder en person ved dennes borgerligt døbte navn. Karottenquätcherknödel må hulkende se til at hans identitätskarte kommer under behandling fra et bestyrelsesmedlem (sandsyneligvis Schnottenheimer), her udviklede det sig ikke til andet end en tudescene, det var vist først senere Klamottenquätcherknödel iværksatte et halvberuset sauermeulerei fordi han vrælende ikke mente bestyrelsen var konsekvente i afstraffelserne, vi beklager.

ofy2k02.jpg

Hanuta Haubtbahnhof...glauben wir jedenfals...

Også i år blev traditionen med Hanuta Haubtbahnhof ført ud i livet, men hvem der steg ud på stationen er uklart, men det var vist nok Schweinschnitterschwanz der tog billedet. Han har her forsøgt at følge dogmereglerne og har brugt håndholdt kamara, eller også har han røvholdt det men billedet må gå over i Die Tollen Dummen Dänens historie som et af de dårligste, man kan således ikke se om der står Hanuta Haubtbahnhof eller Von Hinten Figger på skiltet, kan man ?

ofy2k02.jpg

Nah endlich...så er vi der...

München Haubtbahnhof, klokken tidligt om morgenen, folkene er ved godt mod og moralen er høj. Det manglede da også bare, fordi foran os ligger tre dage med fadøl på størrelse med Mærsk containerskibe. Her ses Apfelstrudel i forgrunden og han ved hvad det drejer sig om. Det er tilladt at drikke øl på mange måder, også foroverbøjet med albuen støttende på en kasse pils, for hold kæft hvor var der blevet drukket mange øl.
 

  Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...