Til indgangssiden for OFY2K+1

.

Für Höllenritterschwanz und Froschschwanz geht loss...

Lige meget hvor man var og på hvilket tidspunkt, skulle Höllenritterschwanz ind og blande sig. Her har han hængt sig fast i Froschschwans’ øl, se hvordan han kæmper sig ind foran Froschschwans’ ansigt så kun hans eget grimassende fjæs kan ses, der er sådan lidt alien over det. Höllenritterschwanz konkurrerer tilsyneladende med den store hvide haj på Froschschwans’ t-shirt om at sætte de vildeste fjæs op, hvem der er vinderen, tja, afgør du selv, men sjovt er det da.
 

Et sjældent dyr

Vi lever i en verden hvor mennesket er den mest dominerende race. Det betyder at der hver der forsvinder dyre arter fra hvor klode. Også Die Tollen Dummen Dänen deltager i kampen om at bevare sjældne dyre dyrearter. En måde at bekæmpe en arts udryddelse er at tagge eller mærke et dyr. Man kan gøre de med en lille sender så man ved hvor dyret er, eller man mærker dyret med et lille skilt af en slags. I dette tilfælde er en sjælden art blevet mærket med en ølbrik...sådan nu ved vi hvor sjælden den er.
 

…igen Höllenritterschwanz…

I bedste autonome stil begyndte Höllenritterschwanz at pierce sit ansigt. Vi er ikke i tvivl om at denne mand er en rå type, det har vi jo set de tidligere år, men behøver han hele tiden skulle vise det, han er fandme altid med på alle billederne, også når han ikke er med. Måske han skulle trappe lidt ned på at høre Rammstein, det ender med han hælder benzin over sig selv og sætter ild, det kan vi ikke have.

…Höllenritterschwanz igen igen...

Det er uhyggeligt tæt på skribenten til disse billede nedlagde veto med disse billeder, det er næste for meget, for meget at en deltager der ikke engang er sådan rigtig med, kun lidt med, kan optage så meget plads, men her kunne blot kommentere det bestik der ligger i forgrunden, det blev ikke brugt, for vi gad ikke æde der fordi tjenerne var så sure.

…igen igen…

...ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja,ja ja ja ja ja, fis nu af...nu har vi set dig Höllenritterschwanz…vi ved godt du er med...kom nu videre...må vi godt snart tage billeder af noget andet end dig.

Ein Bayerische Abend am Hofbräuhaus am Platzl

Det var bestyrelsens ønske at opleve noget virkelig folkloristisk og lokal stammedans, så der var reserveret til denne stemningsaften centralt i byen, hvor der blevet taget godt imod os i den store sal, som umiddelbart oste af historie. Som aftenen skred frem og vi havde set det samme turistede show op til flere gange, tja, så blev det måske en smule trivielt og kedeligt..

ofy2k02.jpg

Afpuds fra det opgejlede turistshow i Hofbräuhaus am Platzl

Trods rigelige og rimelige mængder af det gyldne bajerske guld, så skulle der mere til at gejle medlemmer af dette års tur op, for dette turistshow kunne muligvis imponere japanske turister på en uges europarejse, men vi er sikre på det ikke imponerede hverken os eller de bryggerifolk der var dukket op til verdens største ølmesse i München. Træsplinterne er fra en fælles jodlende træstamme og jeg- skal-svinge-øksen-skal-jeg-konkurrence på scenen.

ofy2k02.jpg

Schweinehaxe....en lokalret…men jaiks…

Som sømand er man jo vand til lidt af hvert, beskøjtere med mider og råddent vand, spækhuggerrøv og testikler fra hvalros. Men schweinehaxe er nu alligevel noget der kan få selv en Klabauderschwanz til at se fortvivlet ud. Ja, ja, han smiler, men det er et hvad-fanden-har-bestyrelsen-rodet-mig-ud-i-jeg-skal-give-dem- blodørne-skal-jeg-smil. Klabauderschwanz overlevededog vikingemåltidet, og det gjorde resten af deltagerne også (såvidt vi husker).

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...