Til indgangssiden for OFY2K+1

Blitzschnell ist der Pferdekuchen...

Kan man ikke tage billeder af andet kan man altid tage et billede af sig selv på et pishus i Hofbräu Festzelt, og det gjorde Pferdekuchen så, men han var muligvis blevet henvist dertil af etablissementets gæster, der måske ikke ønskede deres genitaler foreviget af vores udsendte, mens en anden tilfældig toiletgædt hvisker ham et lusket tilbud.

ofy2k02.jpg

Er frest alles...

Det er utroligt, sidste år forsøgte Schnottenheimer at sluge en sovseskål i Augustiners udskænkningssted inde i det centrale München, og nu ser det ud til han forsøger sig med lidt mere naturlige spiselige sager, en grillkylling, en tørserviet og vådserviet med citrus, som så skal skylles ned med lidt øl.

ofy2k02.jpg

Echct geil...

Her har vi en et par seriøse oktoberfestdeltagere, det lader til vi er tæt på en skåleskade her, men der er godt gang i selskabet og det kunne umiddelbart se ud som om Schweinsnitterschwanz deltager ret så aktivt i festlighederne, trods hans ihærdige anstrengelser for at holde lidt igen.

Was zum teufel...?!?

Bestyrelsen står sammen, united we stand, men dette er måske lige en anelse for meget trods alt, det grænser jo til, nuvel, vi læner os måske endda op af et sjældent og vel nærmest unikt vögelnabschnitt her, da det ser ud som om Nudelknabe seriøst er ved at score Eisbein, men såvidt vides var der ikke touch down (?).

V for Victory

På balkonen i Hofbräu hilses læsere og gæster velkommen af (f.v.) Ohne Name (hvid t-shirt og bredt smil), Klabauderschwanz (skægstubbe og sort trøje) og (i forgrunden nærmest vanderet) Schnottenheimer, mens en uskyldig pigebarn gnider sig op af Klabauderschwanz (som sikkert gned igen).

Dieser tommeltotten...

Her forsøger Ohne Name virkelig at folde sig ud med en tilfældig forbipasserende, som i hvert fald ikke havde bagt på på andre oktoberfestdeltagere inden (eller var det omvendt), men det blev til en hurtig svingom inden de begge måtte videre, Ohne Name skulle videre hen til bænken for at sutte øl til sig, og hun skulle bare videre.

Man skal rykke....

Det skal umiddelbart virke som et billigt trick, men her gør Pferdekuchen det udfor sjælesørger hos en (næsten) ensom kvindelig oktoberfestdeltager, og med smiger, charme og lækkert hår at vise sig som den forstående medfølende oktoberfestdeltager, hun er syg og sårbar, for helvede Pferdekuchen, se lige gulvet under bordet...

...og udnytte situationen...

...men skal det være, skal det jo være, ganske som forudset tager en tilfældig og unavngiven deltager fra vores rejseselskab sig af denne lettere overrislede meddeltager, som ikke helt kunne tåle mosten, so to speak, og var åbentbart til fals for Pferdekuchens behårede maveskin, og ja, hun ser jo ud til at kunne lide det, så hvad fanden...

Einmal womanizer...

Intet er helligt for Pferdekuchen, der her har kastet sig over en ung vistnok amerikansk kvinde, som eftersigende havde en far der var oberst i US Marines, hvorfor vi ved det, jo, fordi Totengräberfiggerfetz vist nok scorede både touch down og field goal hos benævnte kvinde med diverse suge- og blåmærker til følge, så det blev til et abschnitt + megen snak i toget på vejen hjem.

Auf wiedersehen auf OFY2K+2

En lille gruppe af oktoberfestdeltagerne samlet ved et af de to borde vi havde reserveret, som godt ikke var reserveret til Professor Engelhard, men de var gode nok alligevel. På billedet ses (forrest f.v.) Schweinsnitterschwanz, Eisbein, Tele von Hinten, Ohne Name og lidt i baggrunden f.v. Drogenvixer, Karrottenquatscherknödel, Schnottenheimer, som alle siger på gensyn til OFY2K+2.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden