Til indgangssiden for OFY2K+1

Hallo, du alter wurstverkaufer, wir haben hunger...

Det lader til både Karottenquatscherknödel og Pferdekuchen ret hurtigt løb ud for madkuponer på halber hänchens og måtte ty til andre verbale overtalelsesmidler, som her går ud over en (omtrent) tilfældig forbispadserende wurstverkaufer, som de forsøger at lokke noget fra, men han er vist en stædig rad, og så er han en fahradberühmtheit...

Man o man, so viele gläser...

BDer skal ikke meget til at imponere de forholdsvis nye deltagere, her har den ældre Wolf Apfelstrudel taget den mere uerfarne Wölfschen Griebenschmaltz med ned i opvasken for at se på paller af ølglas, man kan næste se hvor stort Griebenschmaltz synes det er, og så ved han også hvor han eventuelt skal hen hvis pengene ikke slår til.

ofy2k02.jpg

Ein Wolf und ein Wölfschen...

En forbløffende rolig (og ikke helt så beruset) Wölfschen Pferdekuchen nærlæser interesseret Wolf Apfelstrudels identitätskarte, men noget kunne tyde på et uautoriseret klip i kortet, som oftest er forbeholdt bestyrelsens medlemmer i fald de er (mere eller mindre tilstede), men vi erindrer ikke baggrunden for dette mulig behov for akut indgriben overfor Apfelstrudel, som tilsyneladende stiltiende accepteter (!), og han har sikkert fortjent det.

Der prosit-schaden-meister...

Dette er et billede af mesteren selv, der prosit-schaden-meister himself, det lykkedes endnu engang for Tele von Hinten at pådrage sig en skåleskade. Sidste år kom han slemt til skade i en biergarten midt under en stor fællesskål hvor han nærmest fik kappet underarmen af (næsten), mens det i år godt nok var en mere begrændet og lokal skade, en glasspilnt i lillefingeren (og den sidder der vist den dag i dag).

...hübsch oder was...?!?

Man har vel lov at være heldig, og så heldig man ikke behøver at udnytte kvinder ude i torvene, se Pferdekuchens bestræbelser på næste side, men her lader det til Griebenschmaltz har fået snitterne godt omkring en kleiner mädel, og hun er da ganske hübsch (pigen er hende i det mørke tøj til venstre).

Pis af sikkerhed ?...teil einz...

Det var en smule svært at finde en grinmasse der kunne passe, der var disse vagtfolk i teltene, som tiltider så ud til at være barskere end selv de US Marines og amerikanske MPere vi så til Oktoberfest, men det er vel lidt svært at tage dem helt seriøst med det navn, Pesa Security, det lyder lidt a la pis af sikkerhed, men det er måske også ok ?

Ein kuss...teil eins...

...det er en smule uvist hvad Pferdekuchen her er ved, det lader til at være en cigaret- eller radissesælger han her har kastet sin umiddelbare kærlighed på...

Ein kuss...teil zwei...

...og hun ser også ud til at måtte give efter for charmen fra vores hyperaktive deltager, og her checker Pferdekuchen om det nu også passer hun bruger den stribede shampoo fra Matas...

Ein berühmtheit vs. ein andere berümhtheit...

Her har vi foreviget Gribenschmaltz med Flat Eric (tøjdyret med de så absolut slatne ben på fyrens skuldre), da Griebenschmaltz altid bærer et slags fanbillede af Flat Eric, men han kunne ikke komme til at tale med Flat Eric, der var gået en smule kold og så en smule ledløs selvom han dog stadig ser ud til at have hånd i hanke med ølglasset.

Pis af sikkerhed ?...teil zwei...

Det gælder jo om at holde sammen, her har vi samlet en delegation fra de danske bouncere, som her er på rundvisning sammen med folkene fra Pesa Security, og der var stor erfaringsudveksling omkring afviklingen af så store arrangementer, så det var rart der var en god og venskabelig tone undervejs, så er det hele meget lettere.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...