Til indgangssiden for OF95 (33 kb)
 

Olympiastadion

Fredag formiddag smed bestyrelsen sig ind i  et undergrundstog der kørte til den olympiske by i München. Bystyret i München havde. til ære for
bestyrelsen, sørget for at der ikke var sportsarrengementer på stadion den dag som ville irritere de tømmermændsramte medlemmer. Billedet er taget af en terorist der var på mindevisit i München. Han havde selv deltaget i olympiaden dog mest uden for banen. Bestyrelsen gav ham tæsk efter billedet var blevet taget.

 

 

Billetter...

Her ser man så de billetter bestyrelsen benyttede sig af for at komme rundt i München bl.a. til den olympiske by, der ikke lå langt fra hotellet, faktisk kun en gåtur derfra. Den opmærksomme deltager i OF vil opdage der er flere billetkombinationsmuligheder som bestyrelsen benyttede sig af (og bestyrelsens erfaringer har gavnet de senere rejsegæster), bl.a ses et tageskarte, der giver indehaveren fri rejse på snell-, stassen og ubahn., men også en billet til en enkelt rejse, den såkaldte einzelfart.

   

 

 

Für unfälle wird nicht gehaftet...

Billetten til selve stadion. Bitte eintreten. Bestyrelsen har desværre ikke bevaret vores eintritskarte til Olympia Turm, se næste billede, men besøget i tårnet afstedkom en del diskussion idet nogle (Nudelknabe) havde hørt tårnet svingede 12 meter fra side til side i blæsevejr og han blev siden ingeniør. Det er jo virkelig betryggende, andre dele af bestyrelsen havde en mere realistisk opfattelse af mulig svingninger, men sagen er sandt at sige aldrig blevet opklaret.

Olympia Turm

Efter turen ind på stadion mente bestyrelsen at man skulle have tårnjern på. Tårnjern får man på når man bevæger sig højt op i et tårn og kan kigge
langt ud over byen. Man ser på billedet de tre bestyrelsesmedlemmer Schnottenheimer, Ohne Name og Nudelknabe, de tre fik i øvrigt den "geniale" idé at besøge BMW, Bayerische Motor Werke, som ses i baggrunden i form af den runde bygning, til stor glæde, for dem der kan lide det med biler.

   

Ein slapfer...

Bestyrelsen var i krise (men nød i øvrigt udsigten fra denne udsigtspost på toppen museet). Havde det ikke været for det fjerde medlem Eisbeins demokratiske selvopofrende indstilling (som ses længst væk), havde det måske været enden på
turen og fremtidige ture. Eisbein lod sig overtale mod at man tog sig en lur og slikkede lidt sol på græsset alt imens Schnottenheimer var det eneste opretstående medlem af bestyrelsen.

 


 
 
 

Originaler eintritskarte zum BMW Turm...

Her er billetten til BMW-museum i fuld størrelse, men  4 DEM pr. person for at se på biler, motorcykler, flyvemaskiner m.m., det må simpelthen kunne gøres billigere. Det omfattende museum er opbygget som en lang sneglegang op igennem bygningen, ganske som Rundetårn i København, for dem der har været der, det var her ham der Christian IV kørte med hestevogn til toppen, men hos BMW er det lidt mere at se på, selvom det er lidt nyere.

   

Prost männer...

Efter turen på museet bevægede bestyrelsen sig ind i Münchens centrum, hvor man fandt en solstråle og en masse store Bier Wom Faß og det var godt nok. Efter det røvkedelige museumsbesøg var det en god ide at sætte sig solen og blive rigtig dumsnaldret og det blev bestyrelsen, det skal ingen hemmelighed være, men det var jo egentlig også meningen. Vi er ikke helt sikre på hvor billedet er taget, men det var et ølsted som vi senere frekventerede på OF95.

Noch ein prost...und vieler darnach...

Hvor mange fad der røg ned må stå hen i det uvisse, men i hvert fald blev man rimeligt palermo. Billedet her viser med al tydelighed hvordan tingende
udviklede sig. Fotografen havde svært ved at holde fotoapparatet i vatter og det var ikke noget med at der var jordskælv eller sådan. Efter dette billede blev der ikke taget flere billeder om fredagen. Bestyrelsen erindrer ikke hvad der skete, så spørg ikke om det.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTil hovedindgangssiden... Til næste side...