Til indgangssiden for OF99 (33 kb)
 

Guten morgen...ein bischen später...und prost

Der skulle ikke mange overtalelsesevner til at drikke en øl på Polizeibar efter den hastige indcheckning på Euro Hostel, og seriøse forhandlinger ført af primært Nudelknabe omkring et pludselig opstået depositum vi ikke tidligere havde hørt om, vi forstod det slet ikke.
Wie auch immer. Det var Polizeizeit og der var nok af den, indehaverne (gen)kendte os så tydeligt fra det forrige år, og vores store stjerne hos dem gjorde at vi i to omgange fik reserveret bord, eksemplificeret af lørdagens lyserøde (!) reservation (fastklistret på bordet) til paraden, men en bestilling der gentog sig til den helt store parade søndag. 

Ein absnitt oder nicht...?!

Schnottenheimer i (som sædvanlig) hårde forhandlinger med Semmelknödel der garenteret har overtrådt et eller andet og læner sig muligvis her gevaldigt op af et klip i kortet. Bemærk bl.a. hans nærmest lallende drukkenboltagtige attitude, "jamen, jamen, jeg skal nok..." er en typisk kommentar fra Semmelknödel når han kommer en smule i knibe (ikke så meget med at drikke øl, for det er han rigtig god til, men mere når man fanger ham i et eller andet skummelt forehavende), men Schnottenheimer er her øjensynligt i gang med inkvisatoriske spørgsmål.

   

Hawaii drengene...

På Polizeibar gør det ikke noget man er klædt ud, se f.eks. drengene her, tydeligt inspireret af de festlige farver i hele byen determinerede på at skabe helt ders eget udtryk. Et udtryk i hvert fald Semmelknödel endnu engang valgte at fastholde alle dagene, og det gælder vist også t-shirten inden under, men hvad, det gælder jo om at kunne drikke nogle bajere og ikke hvordan den aktuelle herremode er for tiden. I forgrunden Eisbein med ein cigarette, mens ham Karrottenquatscherknödel er genopstande fra hans noget sløve periode på Hauptbahnhof og Semmelknödel er i gang med at sige noget vrøvl (igen), men det er sikkert sjovt.

Polizeibar...

Et overblinksbillede over Polizeibar på den gode boulevard Schwanthalerstrasse, baren består ikke af meget andet end et par borde, et par barstole, en disk, et rødt køleskab, en varelevator i gulvet (se mere om den senere) samt de gode store glaspartier og et en smule hævet gulv over fortorvskanten, der lige giver det nødvendige ekstra for at se godt. På billedet er en lang række af foreningens medlemmer, forhåbentlig dem alle, bl.a. Fahradfiggervogel, der her t.h. i billedet er i gang med at snige sig op på en barstol med sit papkamera for at skyde billeder af paraden (han er jo stadigvæk lidt ny). Bemærk de høje glas med det lidt grumsede indhold, det er weissbier og det er godt. Ganz einfach.

   

Ein schuss von drausen...

Det er jo ikke meget man kommer ud når man er på Polizeibar. Godt nok er to af sidene åbne med store glaspartier, men udsigten er nu bedst indefra selvom man jo indimellem lige er nødt til at steppe udenfor for at slikke lidt sol eller lade sig fotografere med en eller anden berühmtheit, men det skal jo selvfølgelig passes. Her er det von hinten Apfelstrudel i samtale med Eisbein, mens muligvis Katzenschwanz (for en gangs skyld) står en smule i baggrunden. Ohne Name har også sneget sig med på billedet og holdes oppe af et eller andet (muligvis Froschschwanz).

Der Polizei-bar-kommisar...

Her den gode über-chef-polizeibar-kommisar ved hans foretrukne placering, bag disken midt i vores Polizeibar ved kasseapperatet som klingede lystigt, og blev især fyldt med mange af foreningens finanser. Så vidt det umiddelbart huskes kostede en ½ liter weissbier 6 DEM og en kebabsandwich 3 DEM, det er sådan omtrent det vi kender prisen på, resten har vi ikke prøvet på Polizeibar. Bemærk i øvrigt Ohne Name der, mens resten af selskabet forlystede sig ude foran Augustiner-Festhalle på Theresienwiese, hang ud resten af dagen på Polizeibar.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...