Grafik til Nachrichten (26 kb)

2002 | 2001 | 2000 | 1999

28/10-01: Hjemmesiden opdateret 

Så er hjemmesiden som lovet blevet opdateret med eskapaderne fra OFY2K+1, og der er som sædvanlig, en bunke gode (og mindre gode) billeder fra de gode og festlige dage i september krydret med absolut useriøse kommentarer både på de generelle tekstsider om turen, men også på Berühmtheiten. Der er ligeledes foretaget en enkelt tilføjelse på Mitglider og herunder også en generel (næsten) total anonymitets foranstaltning.
 

26/09-01: Oktoberfest 2001 er overstået

Så er oktoberfesten ovre, i hvert fald for Die Tollen Dummen Dänens vedkommende, og det lykkedes os endnu engang at tage til München og opføre os ordentligt så vi ikke bliver persona non grata. Der var alligevel rekordagtige 15 deltagere i dette års forrygende tur og noget tyder på successen kunne forventes at blive gentaget næste år, selvfølgelig afhængig af verdenssituationen, så lad os se. Der vil, så snart det er muligt, bliver mere konkrete tegn på vores tur til det bajerske, så hav lidt tålmodighed.
 

14/09-01: Gute nachrichten...

Nu er det de-unte-hak-me tæt på, og det var tættere på i en ganske anden betydning de seneste dage her, idet OFY2K+1 var tæt på at blive aflyst på grund af de tragiske og uhyrligt brutale hændelser på Manhattan tidligere på ugen. Jvf. en intens korrespondance i bestyrelsens eget sikkerhedsråd og efterfølgende meddelelser bl.a. i det officielle nyhedsbrev og fra Griebenschmaltz, ser det nu ud til festen vil starte og blive gennemført i det fastlagte tidspunkt, omend der kan være justeringer i forhold til tidligere år og især i fald den verdenspolitiske situation skulle ændre sig.
 

02/09-01: Så er vi ved at være klar...

Selvom opvarmingen med Rammstein desværre er rykket til 29/11-01 varer det deuntehylme ikke længe før vi skal afsted, der besterung agter at orientere deltagerne om vigtige detaljer omkring turen og informationer vil snarest tilgå, så hold hellere øje. Der er i øvrigt kommet en respektfuld e-mail fra Henrik Bille-Hansen fra Århus, der havde rosende ord til hjemmesiden og initiativet, han fyldtes med ærefrygt, da det var første gang han og kammeraterne skulle til OF (mäuse also), og han ønsker gute fahrt.
 

13/08-01: Hvem skal nu være fahrkrank med 275 km/t ?

Det var med rædsel bestyrelsen måtte modtage et alvorligt pandeslag da Tele von Hinten kundgjorde han ikke ville deltage i årets tur, en af de absolut trofaste støtter, for hvem skal nu være alvorligt fahrkrank med 275 km/t på vejen hjem ?  Der er også andre mere end (og lidt for) kendte ansigter vi heller ikke skal trækkes med i år, da både Katzenschwanz og Höllenritterschwanz har måttet melde pas på grund af personlige problemer på den indenlandske front. Bestyrelsen overvejer seriøst hvordan disse frameldinger skal tolkes og hvordan der skal reageres på dem.
 

13/08-01: Rekordagtige tilmeldinger til OFY2K+1

Efter en særdeles vellykket aften på 90eren, hvor de sidste pekunære detaljer blev ryddet af vejen, er der ikke længe til der er afgang til OFY2K+1, og togbilletterne er afhentet. Så de hårde halse bliver denne gang Eisbein, Nudelknabe, Ohne Name, Schnottenheimer, Apfelstrudel, Froschschwanz, Schweinsnitterschwanz, Drogenvixer, Karottenquetscherknödel, Griebensmaltz, Pferdekuchen og Totengräberfiggerfitz, men det skulle også blive et gensyn med Klabauderschwanz (OF97) og bestyrelsen kan byde velkommen til årets eneste maus, Furunkelfurtz, men det får han nok ikke at mærke.
 

30/07-01: Bald gehts loss...erstens auf der 90er

Blot en reminder, jvf. bestyrelsens postale og snailmail udsendelse er der sammenkomst på 90eren torsdag 09/08-01 klokken 19, det er da til at huske, men husk også det her gælder betaling af hele beløbet til turen (!). Er du forhindret i at deltage skal beløbet være inbetalt senest 01/08-01 til foreningens konto, både beløb og kontonummer er anført i brevet, og disse frister er gældende, da vi skal betale billetter m.m. dagen efter. Vær velmødt.
 

30/07-01: Yderligere planlægningstiltag til OFY2K+1

Efter hårde forhandlinger er det lykkedes Schweinsnitterschwanz at få Rammstein til at spille opvarming til OFY2K+1 efter hjemkomsten fra deres store USA tur i forbindelse med deres fortsatte Europa tur, som store dele af vores oktoberfestgemeinschaft var med til at indlede 15/05-01 i Hamburg, og det kommer til at foregå i KB Hallen i København 17/09-01, hvor der p.t. fortsat skulle være billetter, men skynd dig at checke http://www.billetnet.dk, i fald du ikke allerede har billet.
 

11/06-01: Yderligere planlægningstiltag til OFY2K+1

Det er lykkedes bestyrelsen at afholde endnu et lyssky møde i forbindelse med planlægningen af OFY2K+1. Der er afgang til dette års tur med aftentoget torsdag 20/09-01 og hjemkomst sen aften mandag 24/09-01. Bestyrelsen vil snarest udsende nærmere informationer ud med praktiske oplysninger om bl.a. betalingsfrister og andre vigtige elementer for deltagelse for de nu 16 gode deltagere i OFY2K+1. Der er spændende nyt og gode tiltag på dette års tur. 
 

23/03-01: 17 deltagere OFY2K+1

Der er holdt hemmeligt bestyrelsesmøde et sted på en af de danske øer, hvor bl.a. OFY2K+1 blev diskuteret, og herunder blev det endelige deltagerantal fastlagt på baggrund af de indbetalte despositums. Disse 17 deltagere bliver Eisbein, Nudelknabe, Ohne Name, Schnottenheimer, Apfelstrudel, Tele von Hinten, Froschschwanz, Katzenschwanz, Höllenritterschwanz, Schweinsnitterschwanz, Drogenvixer, Karottenquetscherknödel, Griebensmaltz, Pferdekuchen og Totengräberfiggerfitz. Der vil derudover være andre deltagere vi endnu ikke kan løftet sløret for. Der vil senere tilgå praktiske informationer om OFY2K+1 enten her på hjemmesiden eller direkte til deltagerne.
 

16/03-01: Resultatet af konkurrencen

Bestyrelsen havde iværksat en konkurrence i.f.b.m. lancering af den opdaterede hjemmeside. Den blev ganske klart vundet af Karl Heinz Kaugummi, der løbende har holdt et vågent øje med foreningens hjemmeside, og altså nu kan se frem til en gratis øl på bestyrelsens regning. En lang række andre deltagere havde sendt bestyrelsen et svar på konkurrencen, men desværre er der jo kun en vinder, og det blev altså Karl Heinz Kaugummi.
 

27/02-01: Den nye hjemmeside klar

Efter lange og uhyre seje forhandlinger med diverse ophavsrettighedsorganisationer, er det omsider lykkedes bestyrelsen at indfri bestyrelsens egen og medlemmernes forventninger til bestræbelser til en klargøring af siderne, primært om OFY2K, som onde tunger havde sagt ikke ville blive klar før næste tur. Der er i den mellemliggende tid foretaget en del ændringer, bl.a. er hjemmesiden flyttet efter en ellers heroisk indsats af Tele von Hinten, og der er foretaget en række justeringer på siderne, bl.a. er billederne blevet gjort væsentlig mindre og opsat, så siderne ikke skulle være helt så langsomme som før.
 

27/02-01: En konkurrence er klar

Der er for øvrigt en bestyrelsesbetalt weissbier, eventuelt konverteret til en velskænket fadøl på 90eren ved førstkommende lejlighed, på højkant til den første der opdager opdateringen af hjemmesiden og vinderen er den der først sender en e-mail til webmeister@oktoberfest.dk med en meddelelse om opdagelsen og hvor man har læst om konkurrencen. Ganz einfach.
 

08/02-01: Die Tollen Dummen Dänen holder flyttedag

Bestyrelsen har besluttet at optimere vores domæneløsning for oktoberfest.dk og holder derfor flyttedag omkring 15. februar 2001 og får derved forhåbentlig noget lettere ved opdatering. Det kan betyde uhensigtsmæssigheder på siderene i en overgang. Der arbejdes i øjeblikket fortsat på at klargøre siderne om OFY2K, men der er fandeme så mange gode billeder og så helvedes meget tekst der skal skrives, så det kan være bestyrelsen henvender sig direkte til enkelte medlemmer med henblik på en opklaring på udvalgte billeder vi ikke selv kan huske sammenhængen på.
 

26/01-01: Sidste frist for tilmelding til OFY2K+1

Jvf. tidligere udsendt direct mail udsendelse er absolutte sidste frist for tilmelding til OFY2K+1 fredag den 26. januar 2001. Bestyrelsen skulle denne gang have sørget for overnatning alle dage på et udmærket sted, et sted vi allerede kender fra tidligere, og de kender også os fra tidligere især omkring en eller anden bamse der forblødte rundt på gangene og som var ved at koste deltagerene en støvsugning til 100 DEM. Bestyrelsen vil senere offentliggøre deltagerantallet og navne på deltagerene på denne side.
 

21/01-01: Hilsner fra ein echter bayer

Ligeledes ganske og aldeles uopfrodret modtager bestyrelsen en henvendelse fra en Christian Stelling, Area Sales Manager Germany for firmaet Danmat Industri A/S, og han skriver: "Det kalder jeg Oktoberfesttosse, jeg er godt nok Münchner selv, men i de 32 år jeg har boet i München har jeg besøgt Wiesn ca. 5 gang, fordi jeg altid syntes at de var nogen turistfis" og underskriver sig selv med "Ein Bayer på Sjælland som ikke savner Oktoberfest", men bestyrelsen hilser dog alligevel hilsnen velkommen og viderebringer den hermed.
 

15/01-01: Die Tollen Dummen Dänen bedt om hjælp til Tyrolerfest

Ganske uventet dukker der på denne dato en hilsen op fra Henning Johnsen, en formand for rusintroduktionen på SDU i Sønderborg, og han ønsker gode råd til afholdelse af en "Tyrolerfest". Hvis man ser bort fra vores harme over at blive slået direkte hartkorn med en decideret tyrolerforening, så lod det til der var udmærket styr på remedierne med lederhosen, traditionelle store ølglas, bretzeln, "...de der saltkringler", og alt sammen "...krydret med släger- og heimatmusik", som han skriver, og bestyrelsen besluttede at videresende ønsket om råd til foreningens medlemmer med opfordring til videreformidling af gode ideer m.m.
 

01/01-01: Kommende datoer for Oktoberfest i München 

Oktoberfest 2002 21/09 til 06/10-2002, Oktoberfest 2003 20/09 til 05/10-2003, Oktoberfest 2004 18/09 til 03/10-2004, Oktoberfest 2005 17/09 til 03/10-2005.
 
 

2002 | 2001 | 2000 | 1999

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangssiden