Til indgangssiden for OFY2K+1

Einz zwei drei...

Jetzt gehts also loss, ja, vi er på banen igen. Pferdekuchen befinder sig godt i denne heksekedel som et øltelt jo er under Oktoberfest. Pferdekuchen ser yderst tilfreds ud med situationen og det er der vel også god grund til at være. Selvom Bin Laden Bøsseklovn havde truet med terror var der ikke det meget mere kontrol og folk forstod at feste. Den eneste terror var når ens øl slap op og en bierfrau ikke var indenfor synsvidde.

Skååååååååååååååååååååål...

Ser det ud til at Schweinsnitterschwanz råber. Billedet er taget lige umiddelbart efter de første fadbamser er blev serveret. Stemningen er på dette tidspunkt stadig jomfruelig, men det vil snart ændre sig, som altid. Schweinsnitterschwanz er så glad som en lille hund, der har fundet ud af at downloade kæmpe kødben og har fundet ud af at lave virus, der slettet harddiske på kattes computere, så man kan virkelig sætte sig ind i hans glædesudbrud.
 

Lille spejl på Pferdekuchen der...

...hvem er den mest ansigtsopererede neger i verden her. ...Det er Mikkel Jacksån....Pferdekuchen og Apfelstrudel skaffede et spejl med denne "the artist formely known as neger". Spejlet var et stort hit, men forsvandt under mystiske omstændigheder. Ting har det med at forsvinde til oktoberfesten. Eisbein mistede en blå hat og en del medlemmer klagede over at deres øl forsvandt alt for hurtigt, men det var vist mest det år Wolfschwanz var med, mens tømmermændende og fuldesygen om mandagen desværre ikke forsvandt hurtigt nok. 

Det blå bånd...til Oktoberfest...?!?

Når skibe kan sejle rigtig hurtigt over Atlanten får de et blåt bånd, men hvorvidt Schweinsnitterschwanz her er ude at sejle vides ikke, men han har i hvert fald købt et blåt bånd hos en af de omvandrende souvenirsælgere, måske i forhåbningen om han senere skulle sejle rigtig hurtigt i ølteltet, og det lader til Schnottenheimer efter fattig evne forsøger at forklare Schweinsnitterschwanz om begrebet mand over bord, redningsflåder og skibsfartens nødprocedurer, men flådt er det blå bånd da, så teløk og skål.

Ølaliens igen

De tyske myndigheder havde ellers garanteret at man havde udryddet disse grumme parasitter fra det ydre rum. Men den garanti holdt ikke vand. Knapt var man kommet ind i teltet og skulle nyde en bierchen så fandt det første angreb sted. På billedet ser man Karottenquätcherknödel, Katzenschwans og Schnottenheimer som ofre for disse ækle dyr. Nudelknabe prøver at gribe ind, mens Griebensmalz af en eller anden grund morer sig over dette rædselsvækkende scenarie....men han skulle snart ændre grimasse...

Griebensmalz ændrer grimasse...

Griebenschmalz du auch...så skete det..også Griebenscmalz bliver angrebet. Hans ansigtsudtryk har nu ændret sig fra lettere jovialt til rædsel og panik. I dette øjeblik kæmper denne mand for sit unge liv. Livet passere revue på få sekunder, han tænker på sin Alfa Romeo Spider, som han har tilbragt mange timer med, blærerøvsbilen som han havde parkeret lidt ude for centrum...ville han nogensinde trykke på dens lille speeder igen...alt dette mens Schnottenheimer kæmper sin helt egen kamp med sin deteerminerede alien...
 

...auf Gettysburg...i 2001...

En vær krig er nådesløs, hård og brutal, og vi ser her et nærbillede fra slagmarken på Gettysburg. Den smadrede soldat Furunkelfurz er blevet offer i denne meningsløse konflikt. Han har forsøgt at redde livet ved at drikke en cola. Lad os alle holde et minuts stilhed for dette offer og hvorfor undre os over denne hændelse ikke ryddede aftensendeflade for denne verdensbegivenhed.

...und ins bierzelt...i 2001...

Ved folkene på dette billede at Furunkelfurtz ligger ude på Gettysburg med en cola og er ved at dø, næppe, de drikke blot videre som intet er sket. Det der foregår på billedet er vist en form for stammedans til ære for Mikkel Jackson som er på spejlet, og spøgelset i baggrunden er Pferdekuchen, men det er Tele von Hinten der i et spagt, men velment forsøg dirigerer tubaorkestret sammen med Apfelstrumpfel.

Am Rummelplatz...teil 1

På et tidspunkt kan man jo gå ud og få noget frisk luft. Der er rigtigt mange ting man kan lave. Man kan køre i rutchebane med transvestitter (spørg Katzenschwanz) Man kan skyde små søde plysschæferhunde ned med armbryster. Man kan vinde bamser på størrelse med den norske Troll boreplatform (spørg Apfelstrudel) eller man kan slå en hammer ned i en dims så der flyver en anden dims flyver op og rammer en klokke. På billedet er Nudelknabe i gang med at vise hvor Bandittos-agtig han er. I forgrunden ses Froschwanz der laver et malaho- eller alohaagtigt hawaiiansk tegn.

Am Rummelplatz...teil 2

...og så kan man køre i radiobiler, og uden på nogen måde at have pædofile tendenser, så er det ret sjov at køre ind i små børn og se deres ansigtsudtryk bagefter. På billedet ser man Froschschwanz der med endnu et håndtegn antyder at fotografen (Eisbein) er en bøsseklovn, der kører radiobil med røven (pardon meines fransösisches), men der der ler sidst ler bedst...i bagrunden ses Nudelknabe der inden for ca. 0,5 sekunder vil ramme Froschwanz i før nænte legmesdel, der sidder langt mod syd, den kloge narrer altså den mindre kloge...

Katzenschwanz blotter sig...

Det kom til et meget ubehagelig episode, da Katzenschwanz lige pludselig besluttede sig til at tage sin schwanz frem til alles skræk og rædsel. Se blot Drogenwixers rædselsudtryk i baggrunden. Hvad ingen vidste var, at Katzenschwanz var spion for Taleban typene i Afganistan. For ikke så let at blive opdaget havde han dog anlagt skægget længere mod syd end man normalt gør i disse kredse....han sagde et eller andet med at vi alle kunne sutte på hans AK47...

En kæmpe humlebi...?

Hvem skulle tro at Froschschwanz også var spion for Talebanjoerne, hans skægvækst var dog noget hæmmet af de mange år i svømmehallen. Det kan selvfølgelig også være en fejl på billedet, det kan være en meget stor behåret humlebi der er fløjet derop eller det kan være Katzenschwanzes skæg fra før der er fløjet op i Froschwanzes næse, men gæt selv videre...du kan vinde absolut ikke en skid.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...