Til indgangssiden for OFY2K+1

...er det en berühmtheit fra Århus...?

Nu er det ikke lige til at se det på disse to oktoberfestdeltagere, men det kunne se ud som om det er undercover politikere fra bystyret i Århus, ham til højre ligner borgmester Flemming Knudsen i en lettere og yngre sminket udgave, men bestyrelsen ville ikke sætte ham under berühmtheitensiden dels fordi vi ikke er sikre, dels fordi vi ikke vil blande fornøjelse og politik, og desuden er det nok slet ikke ham.

Schnottenheimer laver aliensandwich...

Det er for vildt, her laver Schnottenheimer den vilde, det kunne ligne en dobbelt aliensandwich, og det er ikke for pattebørn, og det lader til han har lokket andre på projektet også. Det det egentlig foregår er at disse ungersvende forsøge at lave deres eget ølkrus-syretrip-radiospil ved at sætte ølglas tætsluttende om ørene, det giver den samme lyd som at lægge ørene til konkylier ved Vesterhavet, den er altså god nok.

Muteret kønsbehåring...?

Den på de foregående sider omtalte humlebi lever en noget turbulent og usikker tilværelse, og her kunne det se ud som om det har sat sig som den største stofkugle vi længe har set, ellers har Froschschwanz en seriøs mutations- og genetisk fejl, for der plejer kønsbehåringen da ikke sidde, gør den ?

Gillette...the best a man can get...?

Det bliver ikke meget bedre her, hvor det lader til Schweinsnitterschwanz nok skulle tage og søge tandlæge, fpr her f¨r sejhedsbetegnelsen "...at have hår mellem tænderne..." da vist en helt ny betegnelse, og det kan fandeme ikke være let at komme til med barberskraberen der, kan det ?

Hvad fanden er der galt med lederhosen...?

Et par cool typer, godt nok render Die Tollen Dummen Dänen ikke rundt med rød tophue og kjole, og kommer nok heller aldrig til det, så selvom vi måske nok synes disse er lidt til grin, så synes vi alligevel de er smarte, we give credit, when credit is due.

Swinger Katzenschwanz...

Knapt har vi set det første tilfælde i et flashe køns- og kropsbehåring, og selvfølgelig skal Katzenschwanz efteråbe og flashe sin store dusk og kødpølsen og så lige midt mellem ølkrusene, han er sjov at have med, men han er fandeme da et svin, er han ikke ?

Tennisstjerne på afveje...?

Det er en lille smule usikkert om Ohne Name på næste billede (se t.h.) har følt sig en smule inspireret af denne herre, der til forveksling kunne ligne André Agassi, men det er det jo selvfølgelig ikke, men faktum er Ohne Name ved andre og tidligere lejligheder hara haft en vis mani med at stå på bordene, i hvert fald i nogen tid, inden hans som regel tumlede omkuld lige lukt ned i hovedet på lokale ølgæster.


 

Ohne Name...

Altså lige umiddelbart burde yderligere beskrivelse af dette billede være så såre ganske overflødige. Det er Ohne Name der folder sig lystigt ud. Der kun en enkelt iagttagelse at gøre sig, prøv at sammenligne Ohne Names tilstand med antallet af indkøbte remedier rundt om hans hals og dagslyset udenfor, og ja, det er fortsat tidligt på dagen.

Pissen muss man allerdings...

Tja, hvad skal man sige, det er her man tilbringer rundt regnet 1/4 af tiden til Oktoberfest, på pishuset og det har altid været lidt af en kamp og sjovt nok, når man lige kommer til at tænke over det, så har bestyrelsen altid sørget for vi kom til at sidde så langt væk fra toiletterne som muligt...

Tango til tubamusik...?

Her har de gamle kammerater Drogenvixer og Ohne Name slået pjalterne sammen og er gået på svingomjagt, faktisk kunne det se ud som om Ohne Name har gang i en tango, og det til tubamusik und blaskapelle, nå ja, bare det virker hos tøserne, men det ser ud som om kæresten til tøsen også har godt tag i tangomesteren.

Ein kuss für Karrottenquatscherknödel...

Her ser det ud til Karrottenquatscherknödel, hold kæft hvor er det dog et irriterende navn at skulle skrive hele tiden, jedenfals, her ser det ud som om han scorer, i hvert fald et kys hos vores bierfrau, som ja, egentlig var ganske hübsch af en bierfrau at være, hun var ikke som de er flest..

...ich lieber dick...dich...

Det er ved at være sent, sikkert sådan henad 22 tiden, og her har vi et par af de virkelig hardcore drikkere i bruttotruppen, billedet taler vel egentlig også for sig selv, men det er altså Schweinsnitterschwanz t.v. og Pfefferküchen t.h. i nærmest øm omfavnelse, men hvordan er det nu man siger, når fornuften går ind, går sprutten ud...

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...