Til indgangssiden for OFY2K (33 kb)

Wilkommen zum Oktoberfest

Höllenritterschwanz foran indgangen til Theresienwiese. Det man ser på billedet er hvordan han snupper sig en sandwich, bestående af 2 weizenbier. Foran ham ligger nu 2 dage med ultra fest og kultur der vil sætte sig i hans sind som en byld der egentlig er ret fed. På den fede måde. OFY2K starter i det røde telt lige bag ved Höllenritterschwanz, Hippodrom. Bemærk i øvigt det gode vejr, som vi denne gang var rigtig heldige med, ikke det egentlig betyder noget, idet vi jo som oftest ikke bevæger os ret meget væk fra ølbordet når vi først får sat os.

Scheiss grosser Gutschein

Bestyrelsen reserverede bord øverst oppe på balkonen i Hippodrom teltet. På billedet ser man Schnottenheimer vise det forudbestilte gutschein. Det viste sig at en del af medlemmerne havde overordenligt svært ved at finde frem til bordet. Dette må stå for egen regning, da bestyrelsen havde skåret det ud i syvtommer pap hvordan man fandt frem. At en del var for sent på den var selvforskyldt. Dette betød dog at oktoberfestforeningen brændte inde med temmelig mange øl der var betalt for, men de fleste blev der dog gjort kål på.

Kleinbeintrinker

Kleinbeinspritzer benytter et kort øjeblik til at tager sig et lille sip af glasset. Læg mærke til hvordan han ser ud som om han har forsøgt at snyde med at drikke. Som Maus har han naturligvis også noget at bevise over for de mere hærdede veteraner, men bare rolig Kleinbein, vi tror på du kan lide det, også selvom du holder lidt tøseagtigt på ølglasset.Trods tidligere diskussioner med andre deltagere holder rigtige oktobrefestmänner altså kun i hanken, ikke om hele glasset. Also, einmal Maus, immer Maus.

Alles paletti auf die balkon

At bruge sit oktoberkadaverskilt som presseskilt er tit ikke noget problem. Det er tit heller ikke noget problem at bilde folk ind at man er fra Oktoberfestkontrolle ved hjælp af dette skilt. Det lykkedes den iskolde og kyniske oktobrefestfotograf at bilde vagterne på den udbyggede orkesterbalkon ind, at han var pressefotograf. Fra orkesterbalkonen kunne man få et udemærket skud af balkonen med tilhørende Tollen Dummen Dänen.

Der var fra denne særdeles gode udkikspost en ganske god udsyn over begivenhederne, så endnu engang havde bestyrelsen gjort et godt stykke arbejde, en del af dem sidder jo også på første parket på balkonen. Det er uvist, men det ser umiddelbart ud som om Schweinsnitterschwanz laver en høj skål, eller også er Schnottenheimers arm gået af led i et skåleforsøg.

A view to drink to...

Udsigten fra balkonen i Hippodrom. Læg mærke til hesten der hænger i loftet....er den ikke ret sjov....nå ikke...så gå videre til næste billede, eller ja hvad ved jeg...gør som du vil, men dette er ihvert tilfælde et billede der viser en masse mennesker der har det sjovt, men sjovt nok er der ingen mitglider i udsigt lige her.

Na was den nuuu...

Dette billede viser med al tydelighed hvor tæt Die Tollen Dummen Dänen sad på orkesteret. Dette er tropetisten som hed...et eller andet...kan det ikke også være lige meget, han klarede det i hvert fald møj godt, og skål på det da.

...auch du mein sohn Brutus...?!?

Kleinbeinspritzer måtte bøde for sin løssluppenhed. De nærmere omstændigheder hvorfor han absolut skulle tage sit kadaverskilt af kendes ikke, men som konsekvens fik han et schildabsnitt. Det skal her understreges at den praksis med at straffe medlemmer der skødesløst tager deres skilt af, ikke er til for morskabs skyld. befinder man sig pludseligt vildfaren et eller andet sted under Oktoberfesten, kan dette skilt redde dit liv, eller sidst men ikke mindst sørge for du finder frem til dine buddies og kan give en omgang.

Grüß Gott Kontrolle

Det lykkedes en stolt Apfelstrudel at fange to originale yankees. De fortalte begge at de havde deltaget i den amerikanske borgerkrig og havde været med i det blodige slag ved Gettysburg blandt andet. Efter krigen havde de deltaget i jagten på og udryddelsen af Apache indianerstammen, selvom den nu ikke blev helt udryddet. Derefter havde de fået job som vagter i Hippodrom ølteltet, hvilket de understregede var et noget sejere job end at slagte uskyldige indianere og sydstatssoldater, vi tror dem gerne.

Opera for viderekommende...

På billedet ser man to af verdens mest fanatiske operafans som har fundet deres superidol Luciano Pavarotti. Det er
Katzenschwanz og muligvis Totengräberfiggerfitz der i glædestårer tilbeder og skåler med denne hjertevarme og generelt temmelig opreklamerede italiener. Men lad dem nu nyde det og hvem kan også have ondt i røven over det. DIXI

Medieståhej und 22 sekunden...

Med så mange år på bagen skulle det jo ske. Pressen får nys om organisationen og opstøver den på dens skjulested midt inde i Hippodrom ølteltet. Det var paparazzi fotografer og jounalister fra den tyske satellitstation RTL2 der fik flere medlemmer af Die Tollen Dummen Dänen i linzen. Resultatet af det meget dybdegående og rørende interview kan ses ved omtalen under Pressematerial.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden
Til næste side...