Til indgangssiden for OFY2K (33 kb)

Sie sind ganz schön verhaftet...teil 1

Det lader umiddelbart til en række af deltagerne på dette års tur havde lagt sig gewaltich raus med ordnungsmagten. Her er f.v. Apfelstrudel med to dosen pils i hånden, Gribenschmaltz næsten med sidemandens to fingre oppe i næsen, Kleinbeinspritzer, Pferdekuchen und Schweinsnitterschwanz med to obskuere bananer i hånden, hvad han så end skulle bruge dem til (!), anyway, her er de skudt sammen med deres foretrukne polimädels.

Hallo mädels, ich heisse Griebenschmaltz...teil 1

Der er noget om snakken, Griebeschmaltz har et vist håndelag, bestyrelsen menes ikke der på noget tidspunkt i foreningens historie er taget så mange billeder af enkeltpersoner og mädels, end ikke den navnkundige Semmelknödel. Her er Griebeschmaltz skudt sammen med to forholdsvis unge mädels foran Hippodrom, men det er jo fortsat lyst udenfor, så der skete nok ikke mere i den sag end et venskabeligt klap på skulderen og så also lige billedet her.

ofy2k02.jpg

Hele zwei auf ein gang...

Kleinbeinspritzer opfører sig voksent mellem disse to lokale ølhippier, det er, som så ofte før, noget uvist hvad der kunne være baggrunden for dette billede, det er faktisk slet ikke sikkert der er nogen, måske har Kleinbeinspritzer bare tænkt det kunne være helt vildt sjovt at befamle et par lederhosen. Hvis det rent faktisk er tilfældet, tja, så kan man jo sige han her har fået hænderene fulde, hele to mädels på en gang.

Sie sind ganz schön verhaftet...teil 2

Den pludselige interesse for politiarbejd rygtedes jo hurtigt i gruppen på banegårdspladsen lige efter paraden, das heisst detn store om søndagen, så her et endnu større sammenrend af deltagere og lokale polizeimädels. På trods af de ser noget smalskuldrede ud, tja, ser da fandme da farligt fine ud med unifinform og kravate und alles, men mon ikke en og anden tænkte hvordan det hele ville være uden ?

Eisbein touch down...?

Her et billede tydeligvis skudt i Hippodrom, men det er vist også desværre det eneste vi får ud af det. Her har  Kleinbeinspritzer, Eisbein og i baggrunden Katzenschwanz (tror vi nok) lagt kraftigt an på et par indfødte, i hvert fald den ene af dem, og hende ved vi ikke rigtig havd der er galt med. Efter Eisbeins mimik at dømme, tja, så kunne det være noget han har visket til hende, hun står jo fuldstændig spændt op som en flitsbue og skyder torsoen frem til åbenlys glæde for Eisbein m.fl. 

Kleinbeinspritzer touch down...?!

Her har Kleinbeinspritzer skruet en lille smule ned for den tysk-dansk-schweisiske charme offensiv, men har alligevel godt fat om nakken på denne kvinde, som måske kunnne være en bierfrau han agter sig i lag med. Hun lader sig dog ikke sådan lige overbevise ser det ud til, hendes ansigtsudtryk ligner en kold afvisning og Kleinbeinspritzer forsøger heltemodigt at redde situationen ved straks at proklamere en rungende våbenhvile ved at gøre v-tegnet.

Katzenschwanz mit avec...

Brugen af det forsonende tegn lader til at gribe om sig og formålet på dette billede, hvor Katzenschwanz sidder med ein kleines avec og en halv Kleinbeinspritzer på højrefløjen, tja, det er faktisk igen noget uvist, ingen forlydender er tilflydt bestyrelsen.

ofy2k02.jpg

Lokal heroes...

En eller anden har skudt dette billede, muligvis i flæng, muligvis i affekt, men sandheden står malet i dette billede og der er håb for den danske gren af ølfestforeningerne, man kan godt være über fuf'zig og til den tid tage sin woman med til OF.

Sehr lustiger polizeileute...

Det er uvist hvordan vi klarer det så fint under vores gentagne ophold til OF, måske endnu mere efter at have set dette billede, idet det jo ser ud som om store dele af rejseselskabet angriber ordnungsmagten med udpræget voldelige og tungeslaskende adfærd, og det burde vel i sig selv være grund nok til en tur i brummen. Imidlertid kan mange deltagere indgyde sig fornuftigt hos kvindelige såvel som mandlige polizeileute.

Æææææh...

Dette billede kræver måske en forklaring, men den kommer ikke nu her fra skribenten i skrivende stund. Det kan simpelt hen ikke forklares hvad der sker på dette billede. Der forskes stadig i de begivenheder der førte frem til denne scene, og intet indlysnde og afgørende er kommet frem for dagens lys. Anskueren af dette billede må føle sig velkommen til at hoppe til egne konklussioner, eller gå videre til næste billede i lettere forvirret tilstand.

...halloo mödels, ich scheisse Friedenschmöltz...teil 2

Det kan godt være der er noget om snakken, det med Griebeschmaltz har et vist håndelag med mädels, men helt ærligt, prøv lige se det her, mandens umiddelbare svaghed og akutte ustabilitet bliver jo her groft udnyttet af et par åbenlyse opstemte mädels, men han må jo kunne lide det og så skal vi jo bestemt ikke blande, hver sin smag.

Hele tre ting på en gang...

Her lader det til Eisbein og Höllenritterschwanz er gået i seriøs dialog med et par opstemte turisten, hele tre på en gang og det ser da ganske og aldeles vakse ud, altså tøserne. Det lader umiddelbart til Eisbein og Höllenritterschwanz er blevet pinligt berørte over et eller andet tøserne har fortalt, se blot hvor knaldrøde de er i bægeret.

Kleinbeinspritzer anholder...en polizei LKW...

I denne lille billedserie lader det til Kleinbeinspritzer seriøst forhindre politiet i deres rutinemæssige arbejde, muligvis ahr situationen noget med det foregående billede at gøre, se længere oppe og billedet ved siden af.

Kleinbeinspritzer anholder...nicht en polizei LKW...

Det lod så alligevel til at Kleinbeinspritzer trak pipen ind, so to speak, hev bukserne op, opgav sit forehavende med at anholde en stor politibil eller også så hvor skræmte politifolkene blev ved dette sindsyge indfald.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden
Til næste side...