Grafik til Nachrichten (26 kb)

 

2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999

13/11-03: Sondermeddelelse

Bestyrelsens har proklamerer i en sondermeldung at de ønsker at opløse sig selv efter seriøse overvejelse og reflektioner over udviklingen de sidste år. Der er derfor indkaldt til samling med henblik på proklamering og tilskyndelser til overvejelser om oprettelsen af en ny bestyrelse til at overtage planlægsningarbejdet med dem årligt tilbagevendende tur til München.

 

26/08-03: Weltweit und über alles...  

Den 11/05-03 opfordrerede bestyrelsen her på Nachrichten til at tage t-shirten med til udlandet og tage billeder på erotiske og/eller eksotiske steder. Det er der naturligvis flere der allerede har gjort og siden er derfor oprettet. Indtil videre har t-shirten officielt og dokumenteret været på 2 kontinenter og i 3 lande, hhv. Mexico, Venezuela og Grækenland, se siden på http://www.oktoberfest.dk/weltweit/, men send gerne flere billeder og beskrivelse af situationen til webmeister@oktoberfest.dk.


22/08-03: Mindre end en uge til...  

Jvf. tidligere mailudsendelser og nyheder her på siden, så er der nu mindre end en uge til vi skal have skilt mus fra mænd, der er betaling for OFY2K+3 til foreningenskonto, så kridt skoene. Hvis du er usikker på hvad det er du går ind til, enten fordi du ikke kan huske du har været med eller fordi du er helt ny i rejsetruppen, så brug lidt tid på at surfe lidt rundt her på oktoberfest.dk.


22/08-03: Ureglmæssigheder på oktoberfest.dk rettet  

Efter et par usikre uger hos vores nye internetudbyder, er nogle uregelmæssigheder på oktoberfest.dk nu blevet rettet, således der igen skulle være fuld og ligefrem adgang til tidligere års eskapader til festlighederne, sådan til lidt eventuel inspiration fremfor afskrækkelse. Hvis der alligevel skulle være fejl og lignende, så kontakt venligst webmeister@oktoberfest.dk


20/08-03: Første restbetaling til OFY2K+3  

Det er netop kommet bestyrelsen for øren, at den første indbetaling til foreningens konto er foretaget, samme dag som opfordringen blev udsendt og det endda af en maus tilvejebragt af Pferdekuchen, hvilket jo et eller andet sted er forstemmende for de øvrige betalere inklusive bestyrelsen. Vi kan desværre ikke nævne hans navn her, da oktoberfest.dk er gået bort fra at anvende civile navne på sitet, og han har endnu ikke fået tildelt sit officielle oktoberfestnavn.


19/08-03: Sammenkomst og vigtige OFY2K+3 detaljer  

Bestyrelsen har netop udsendt en vigtig mail vedr. nogle særdeles praktiske foranstaltninger omkring OFY2K+3. Der er sammenkomst på 90eren 04/09-03 klokken 19, og der er i mailen udstukket en deadline 28/08-03 til foreningens konto for indbetaling af restbeløbet for dette års tur. Et beløb der desværre er en anelse højere end sidste år, men det skyldes primært dyrere rejse- og opholdsudgifter samt bestyrelsens sikkerhedsmæssige initiativer for deltagerne, som bestyrelsen naturligvis ikke kan garantere for alligevel.


15/07-03: Et rekordforsøg til opfølgning til OFY2K+3 ?!

En amerikaner har opholdt sig fire dage uafbrudt i en rutsjebane i en tysk forlystelsespark, det skriver TV2 i en nyhed på deres hjemmeside. Det kunne måske være en oplagt mulighed at slå den rekord under vores tur til OFY2K+3, men det vil nok kræve en lettere udvidelse af turen og en specialaftale med rutsjebanen, læs hele nyheden her.


04/06-03: Uregelmæssigheder på oktoberfest.dk... 

Der kan p.t. være uregelmæssigheder på oktoberfest.dk på grund af skift af internetudbyder, sider vil mangle og referencer vil ikke virke, men udvalgte bestyrelsesmedlemmer arbejder intenst på sagen, og giver klarmelding såsnart der er nyt og det hele kører igen på nogenlunde normale vilkår. Bestyrelsen beklager uregelmæssighederne og eventuelle andre uhensigtsmæssigheder udover det sædvanlige på hjemmesiden.


12/05-03: Bierfest...i Valby... 

Et oplagt initiativ var taget af bestyrelsen og begejstringen ville ingen ende tage, og det strømmende ind med positive tilkendegivelser for et fællesarrangement for tidligere og kommende oktoberfestdeltagere, hvorfor vi simpelthen var nødt til at tage til den oplagte ølfestival i Valbyhallen. Der blev et ganske stort fremmøde i betragning af antallet af tilbagemeldinger på forslaget, men se mere under Bierfest Valbyhalle på forsiden.


12/05-03: Det bliver værre og værre...med rekordforsøget 

Det er med beklagelse bestyrelsen nu må oplyse vi desværre nu er oppe på 18 deltagere til OFY2K+3, en regnefejl i oktoberfestministeriet havde glemt en deltager, men den uansvarlige optællingsminister har fået en næse for forseelsen og det er hermed korrektet, og vi beklager, men så længe det går den vej er det jo bragende godt egentligt.


11/05-03: Die Tollen Dummen Dänen über alles... 

I denne ferietid er en ny idé tilflydt bestyrelsen, vi snakker her nærmest om en åbenbaring, i hvert fald for dele af bestyrelsen. Vi vil lave en side med Die Tollen Dummen Dänen i hele verden, skal du ud og rejse, så tag t-shirten med og tag et billede af dig med t-shirten på de erotiske steder du kommer, der er ingen geografiske begrænsninger naturligvis, det skulle da lige være Jylland, for vi snakker udenlandske og sjove billeder, vi vil så efter afstemning (eller endsidig beslutning i bestyrelsen) udvælge det bedste billede.


01/05-03: Rekordforsøg til OFY2K+3 

Det er strømmet ind med tilmeldinger til OFY2K+3, efter betalingsfristen 15/04-03 er vi nu oppe på det hysteriske antal på 17 deltagere, heraf hele 5 meuse, venligst stillet tilrådighed af Schweinsnitterschwanz med hele 4, det er vist rekord, og Pferdekuchen med 1 maus. Der er altså lagt i kakkelovnen til rekorddeltagelse. Der planlægges et sædvanligt møde på 90eren med de kommende deltagere, dato dog endnu ikke fastsat, men tilgår.


11/03-03: Så er OFY2K+2 på nettet... 

Det skal ikke kommenteres, det behøves overhovedet slet ikke, men nu er det her altså, et udvalg af billedemæssig dokumentation for eskapaderne på den sidste tur til OF, der er mange gode elementer og oplevelser fra turen, de kan ses her, for tid og evighed. Den opmærksomme besøgende vil muligvis også have opdaget eller vil opdage senere, at vi forsøger at iværksætte et par nye initiativer på sitet oktoberfest.dk.


11/03-03: OFY2K+3... 

Jvf. nyheden 14/02-03 kommer der snart bulletiner om OFY2K+3, så vi nærmer os nok en frist for depositum pr. 01/04-03, det er faktisk så godt som sikkert, idet bestyrelsen inden længe har et større udlæg i forbindelse med de som altid uhyre tidlige reservationer, men nærmere vil tilgå deltagerne direkte, men overvejer gerne allerede nu eventuelle meuse som skal deltage og advicér dem om betingelser og udsigter.


20/02-03: Aber also Besteuerung gegen der Besteuerung... 

Det undrer bestyrelsen at forstyrelsen mod bestyrelsen er gået i sig selv, ingen inititiver, ingen huhejende opstød og konfrontationer har der jo i realiteten overhovedet slet ikke været. Der var muligvis et par forkølede forsøg under OFY2K+2, men der var forstyrelsen mod forstyrelsen alligevel så scheiss besoffen de ikke engang anede hvad de havde gang i, heller ikke der kunne man fristes til at sige, ærgeligt, for bestyrelsen havde ellers tiltænkt den imaginære foreningen ansvaret for OFY2K+3, men sådan skulle de ikke være, heller ikke i år.


14/02-03: Bald gehts loss... 

Bestyrelsen har haft sammentræde i februar, der var langvarige evalueringsdiskussioner af OFY2K+2, hvor Schnottenheimer jo naturligvis havde mest at sige qua det faktum han slet ikke var med på turen, men derfor kan man jo godt have en mening om tingene, sådan plejer det jo at foregå i sang- og festforeningen. OFY2K+3 er skudt i gang, bestyrelsen har taget de indledende initiativer til turen og der vil snarest tilgå uhyggelige detaljer omkring dette års tur, hvor vi igen skærer i antallet af deltagere og vil arbejde udfra princippet om først til mølle, efter anciennitet naturligvis.


14/02-03: Ruhrig jetzt...oktoberfest.dk er tæt på opdatering 

Der er ingen grund til panik, flere har udtrykt undren over hjemmesiden ikke er blevet opdateret, men bestyrelsen o.a. har haft hamrende travlt og især med censur af belastende og kompromiterende dokumentation fra turen. Der var vist også lige en del tekst der skulle skrives og nogle sløve papnæser der lige skulle have fremkaldt nogle film, og have dem overdraget til bestyrelsen, men rolig, det hele skulle være undervejs snart.


01/01-03: Ein kreuz ins kalender 

Der er nu krydset skal slås, den officielle Oktoberfest 2003 starter 20/09-03 og varer helt til 05/10-03, OFY2K+3 truppen tager afsted torsdag 18/09-03 (spät nachmittag) og returnerer mandag 22/09-03 (spät abend), og når nu kalenderen alligevel er fremme, så er de kommende vigtige datoer Oktoberfest 2004 fra 18/09 til 03/10-04, men Oktoberfest 2005 ligger i perioden 17/09 til 03/10-05.


2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999

 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangssiden